Fără număr

Postat la 20:39 | Scris de Daniela

Prima întrebare care mi-o pun când văd un ţigan mai înstărit e: de unde are bani?

Unele din răspunsuri ar putea fi: are afaceri, munceşte (serios?!), racolează fete şi le duce să se prostitueze, trafic cu carne vie. Mai ştiţi altele?

Ştie cineva, vreun ţigan care-şi plăteşte toate dările la stat? Inclusiv IMPOZIT? Eu nu. Aşa că ia gândiţi-vă puţin cam cât ar trebui să plătească ei pe paletele lor impozit statului. Şi cu ce bani au reuşit să le ridice dacă nu au bani să plătească impozit? Moştenire? Ok. Şi tatătu sau bunicătu, cât au plătit impozit statului? Nimic? Ok.

Serios, mi se face greaţă când îi văd şi nu, nu sunt geloasă. De ce nimeni dintre cei de la putere nu a pus în atâţia ani problema palatelor ţiganilor? (Mă-ntreb!) Când le vine escavatorul să dărâme ţigănimea, fac mare tam tam.

Share Button

7 Comentarii la Fără număr

 1. Bucur
  July 25, 2012 at 9:44 pm (12 years ago)

  mai te miri cand ii vezi la tv ca sunt acuzati de spalare de bani si alte fraude,sa fie si ei cinstiti ca toti oameni.

  Reply
 2. Claudiu
  July 25, 2012 at 10:06 pm (12 years ago)

  Eu nu cunosc nici un tigan, asa ca nu pot spune de unde are bani sau nu.
  Dar e plin occidentul de ei. Prostitueaza tot, de la straine la propriile fiice / sotii

  Reply
 3. Lexa
  July 25, 2012 at 11:22 pm (12 years ago)

  Cersetoria e o alta varianta, ca nu stie copilu ala de 3 ani fara mama, fara tata, care e faza, ii da o palma peste cap si ala e sau fieru’ vechi, mare moda prin zona pe la mine.

  Reply
 4. Mihai
  July 26, 2012 at 12:01 am (12 years ago)

  Banii pot veni din cersătorie, cămătărie şi mai noi protecţie. În multe oraşe există clanuri care oferă protecţie unor oameni de afaceri cunoscuţi care trebuie să plătească mult pentru a nu avea probleme în viitor.
  Nu sunt totuşi de acord cu faptul că toţi ţiganii sunt o apă şi un pământ. Există şi câţiva ţigani cinstiţi… Hai totuşi să nu generalizăm…

  Reply
 5. Viber
  July 26, 2012 at 10:06 am (12 years ago)

  Au bani din furat !

  Reply
 6. Maria
  July 27, 2012 at 1:32 pm (12 years ago)

  Iti pot da foarte multe exemple de tigani care au facut bani multi legal si care platesc impozite la stat: Ilie Dumitrescu, Madalin Voicu, familia Lucescu etc.

  In schimb, nu-ti pot da exemplu de romani care au trait in mediul in care traiesc majoritatea tiganilor, care au accesul lor limitat la educatie, care sa-si plateasca impozite. Tu stii?

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Fără număr

Lasa un comentariu