Expirare serviciu WhatsApp – reinnoire.

Postat la 14:17 | Scris de Daniela

In 14 Februarie an curent, serviciul de socializare WhatsApp era pe cale sa expire. Mi-am consultat contul si am vazut ca preturile nu sunt extrem de mari, accesibile oricarui buzunar. Adica 0.99USD/an nu mi se pare mult, chiar daca ar mai trage si comision. Mirarea mi-a fost cand am vazut ca serviciul s-a prelungit pe 2 ani si nu pe 1 an asa cum scrie in aplicatie. Initial voiam sa il prelungesc pe 5 ani pentru ca aveam un discount de 25%, deci undeva la 12,17 RON.

Ceea ce imi place enorm de mult la WhatsApp este faptul ca oamenii nu vand reclame. Un mare avantaj, din punctul meu de vedere. Chiar nu imi placea sa scriu un mesaj printre tot felul de reclame.

Advertising isn’t just the disruption of aesthetics, the insults to your intelligence and the interruption of your train of thought. At every company that sells ads, a significant portion of their engineering team spends their day tuning data mining, writing better code to collect all your personal data, upgrading the servers that hold all the data and making sure it’s all being logged and collated and sliced and packaged and shipped out… And at the end of the day the result of it all is a slightly different advertising banner in your browser or on your mobile screen. (whatsapp blog)

In plus, la cata lume foloseste WhatsApp si acum ca acest serviciu este limitat si oamenii sunt nevoiti sa plateasca o suma modica pentru al folosi in continuare, cu siguranta banii nu reprezinta o prioritate pentru ei sau altfel spus, aplicatia nu a fost gandita sa produca, ci sa ofere.

Share Button

6 Comentarii la Expirare serviciu WhatsApp – reinnoire.

 1. Claudiu Burlacu
  February 12, 2014 at 2:52 pm (10 years ago)

  Eu momentan am abonament de fix cu 0372 si nu imi poate verifica numarul,dar am auzit ca e tare aplicatia :)

  Reply
 2. Nicu Avram
  February 14, 2014 at 4:00 pm (10 years ago)

  Aplicatia aceasta chiar merita niste banuti, iar pretul reinnoirii e unul foarte mic.
  Daca ai internet se merita foarte mult sa vorbesti prin intermediul aplicatiei.

  Reply
 3. turbo
  February 14, 2014 at 4:32 pm (10 years ago)

  mi se pare foarte okey 0,99 centi pentru un an, oricine isi poate permite sa-l plateasca

  Reply
 4. Mihai
  February 14, 2014 at 8:59 pm (10 years ago)

  Nu am apucat sa o platesc, probabil nu am anul, dar am mai auzit persoane care au primit un bonus de la Whatsapp

  Reply
 5. Perfu
  February 15, 2014 at 8:32 am (10 years ago)

  Este o suma modica in semn de respect pentru creatorii acestei aplicatii de nota 10

  Reply
 6. marco
  February 18, 2014 at 1:18 pm (10 years ago)

  Whatsapp este aplicatia care o folosesc cel mai mult pe telefon, este foarte utila! O am instalata de mai mult de 2 ani si inca nu a trebuit sa platesc (mi se tot extinde perioada gratuita ba cu cateva luni, ba cu un an..). Oricum cand va trebui sa platesc o sa platesc fara retineri, merita baietii :)

  Reply

Lasa un comentariu