Tiganii: o mare problema europeana ascunsa

Postat la 16:35 | Scris de Daniela

Am avut ocazia sa calatoresc repetat in Stockholm, din 2000 in prezent, si sa vad cum se degradeaza un oras, din ce in ce mai tare, invadat de tigani (in marea lor majoritate romani), arabi si asiatici.
Daca nu se vor gasi solutii urgente, pur si simplu Europa va fi cucerita de tigani. Ei nu muncesc, fura si cersesc. Si refuza cu indarjire orice alta arternativa, suedezii au incercat si incearca sa le dea ajutoare, sa-i scolarizeze si chiar sa-i integreze cumva. Dar nu vor.
Ei asteapta zilnic sa li se dea bani si bunuri, ii considera pe ceilalti niste prosti numai buni sa fie fraieriti, cat mai des posibil.

Tiganii sunt implicanti serios in lumea subterana ilegala a oraselor Europei, de la droguri pana la proxenetism. Deja au facut “circuitul infractionalitatii in societate”. Adica, din componentii oricarui clan tiganesc, 1/3 sunt in Romania, 1/3 undeva in Europa, si 1/3 in puscarii diverse. Si totul circula, unii ies din inchisoare, unii intra, altii pleaca in strainatate, altii vin. Foc continuu, ca la uzina. Si ca afacerile sa prospere, pirandele fac copii pe banda rulanta, mai multi decat natura sau rivalii pot face sa dispara.

Sunt mii de clanuri de tigani, din toata Romania, fiecare cu “afaceri” in diferite orase europene. Si totul se extinde, dupa parerea mea deja suntem in al 12-lea ceas. E atat de extins fenomenul, pe atat de multe fronturi, ca e aproape imposibil de eradicat.
Chiar daca in toata Europa, tigancile ar fi sterilizate dupa al 2-lea copil, chiar daca s-ar aspri legile, sunt atat de raspanditi, incat si un ultim cuib uitat ar da planul peste cap. Si sunt destul de multi incat sa fie o povara pentru statele ce-i tin in penitenciare.
Tiganii, in prezent, nu-si doresc nicio alternativa, lor le place cum traiesc, alternativele trebuiesc sa le fie impuse fortat, altfel nu ii vom educa si civiliza. Gena de popor migrator din ei trebuie combatuta cumva.

Share Button

10 Comentarii la Tiganii: o mare problema europeana ascunsa

 1. Perfu
  February 16, 2014 at 3:05 am (10 years ago)

  Si alte natii sunt de 10 ori mai periculoase decat rromii , doar ac unii romani vad doar rromii ca fiind niste persoane anti-sociale

  Reply
 2. Dragos
  February 16, 2014 at 11:57 am (10 years ago)

  Nu e vorba de pericolul individual, ci de pericolul ca si capacitate de extindere. Tiganii vor invada Europa ca numar. Dispare unul, apar douazeci.

  Reply
  • Brasovean razvan
   February 16, 2014 at 1:46 pm (10 years ago)

   O sa invadeze europa pana apare cine ca Hitler. II impusca pe toti si gata.

   Reply
   • Dragos
    February 16, 2014 at 6:44 pm (10 years ago)

    Nicio sansa. Trecutul nu se va mai repeta la asemenea scara. E ca si cum ai spera ca va aparea unul gen Mihai Viteazu pe un cal in Piata Victoriei si va unifica romanii impotriva hotilor de la putere.

    Reply
 3. Erpelz
  February 16, 2014 at 7:38 pm (10 years ago)

  Tiganii ar trebui sa fie ce au fost…SCLAVI!

  Reply
  • Dragos
   February 17, 2014 at 10:02 am (10 years ago)

   Totusi suntem in 2014. O asemenea solutie e nerealista si foarte improbabila.

   Reply
   • Erpelz
    February 18, 2014 at 4:26 pm (10 years ago)

    Sclavia inca mai exista, uita-te la chinezi…

    Reply
 4. Paul
  February 18, 2014 at 7:10 pm (10 years ago)

  Pai si nu i-ar pacali nimeni pe tigani sa migreze putin prin china si sa nu ii mai lase aia sa plece? Le-am zice c-au aia aur mult si ca acolo primesti multi bani la cersit, ca-s multi oameni… In 2-300 de ani o sa cucereasca planeta astia… iar planeta va fi plina de mizerie!

  Reply
 5. turbo
  February 19, 2014 at 4:38 pm (10 years ago)

  Daca ar mai fi trait Antonescu am fi scapat foarte repede de ei, plus ca singura solutie de a extermina aceasta rasa este cea folosita de Antonescu!

  Reply
 6. Daniel Henegariu
  March 9, 2014 at 11:18 am (10 years ago)

  Eu sincer chiar nu stiu ce e de facut cu tiganii. Mi-ar placea foarte mult sa putem sa ii educam si sa devina si ei adevarati cetateni europeni!

  Reply

Lasa un comentariu