Curăţenia de primăvară

Postat la 16:03 | Scris de Daniela

Încă nu e gata.

Bucătăria e perfectă. Luxul de pe lume, totul alb imaculat. Partea proastă într-o bucătărie este că se pune foarte multă gălbeneală, cei care fac curăţenie ştiu ce spun. De la gaz, iarna cum nu prea sunt geamurile deschise, cum se face mâncare, grăsimi, etc.
A mai rămas sufrageria şi camera mea de făcut curăţenie în detaliu. Tras canapea, pat, dulapuri, etc, etc.

Noi şi încă o vecină toată săptămâna trecută ne-am agitat să facem curăţenie. Restul vecinilor, pauză! Cum îţi dai seama că un vecin nu face curăţenie? Stă pe bancuţă la bârfă sau pe geam beleşte ochii să vadă cine mai trece şi ce mai face.
Pardon, unii vecini ştergeau geamurile pe întuneric să nu cumva să îi vadă careva că fac curăţenie. Şi apropo, “curăţenia” era făcută de un băiat şi restul au adoptat stilul prietenilor lui Dorel.

Nu ştiu cum alţii pot trăi în mizerie. Înţeleg, sunt destul de scumpe produsele de curăţat dar gândiţi-vă: pe vremuri, cu ce întreţinea lumea casa curată? Deci, se poate!

O chestie: E GREU DE FĂCUT CURĂŢENIE, DAR E ŞI MAI GREU DE ÎNTREŢINUT!

Share Button

1 Comentariu la Curăţenia de primăvară

  1. Război în... 1
    April 22, 2013 at 5:38 pm (11 years ago)

    Îmi aminteşti de mama. Exact aceeaşi gândire are şi ea când vine vorba de curăţenie. Nu zic că e greşită, ba din contră.Mereu am apreciat persoanele care pot face curăţenie periodic, dar mai ales, pe cele care şi întreţin ordinea. Însă eu, deşi sunt fată, nu sunt deloc atrasă de asta. Poate e de vină vârsta…

    Reply

Lasa un comentariu