Cum treci bacalaureatul fara probleme

Postat la 11:41 | Scris de Daniela

Oare exista o astfel de modalitate? Desigur ca exista! Pune-te si invata!

Treaba s-a imputut inca din 2011, atunci cand pentru prima oara a fost introduse camere de supraveghere, dar nu si microfoane. Am fost prima generatie la care s-au bagat camere de supraveghere si ultima care inca a mai dat bacalaureat ca si denumire si nu teste nationale.
Usor nu a fost deloc. Trebuie invatat. Nu se mai risca nimeni ca voi (cei de clasa a12-a) sa copiati si supraveghetorii sa fie dati afara. Daca aveti noroc sa prindeti o sala in care va poate ajuta cineva, felicitari dar nu va bazati pe asta.

Daca stau bine sa ma gandesc, ar putea fi cateva metode simple de copiat, dar cel mai bine e sa invatati. Tin minte ca pentru proba la Lb. si Lit. Romana m-am stresat cel mai mult. Au fost comentariile destul de greoaie, dar totusi am trecut cu bine si am luat nota neasteptat de mare.

Ca o vorba de final: invatati pentru 2 saptamani de chin din viata voastra si apoi e problema voastra ce faceti. Sfatul meu sincer: continuati-va studiile! Facultatea nu e asa de horror pe cat cred altii; dar asta voi povesti intr-un alt articol, intr-o zi cu soare!

Share Button

3 Comentarii la Cum treci bacalaureatul fara probleme

 1. HD Wallpapers
  March 9, 2016 at 3:25 pm (8 years ago)

  Simplu, copiezi sau dai cu banu..

  Reply
 2. Robert Calin
  March 11, 2016 at 12:31 pm (8 years ago)

  Cel mai simplu e cu invatatul dar de unde sa inveti? Si ce? Scoala din Romania e de 2 lei, cu ce te ajuta daca iei bacul? Sau o facultate? Cu nimic, eu m-am dus in scarba si fortat de alte persoane la Bac, n-am invatat nimic, doar cu propriul meu creier si ce mai prinsesem de prin clasa sau colegi, am luat bacu’ si nu m-a ajutat fix cu nimic. Am fost si la facultate, chiar 2 incepute, nici una nu ma ajuta mai departe in viata. Acum nu fac absolut nimic din ce am invatat in scoala, fac tot ce am invatat singur, in scurtul timp pe care il aveam cat timp eram si la liceu. Nu zic ca e bine sa te lasi de scoala, dar nici de ajutat nu te ajuta o hartie.

  Reply
 3. Bican Marian Valeriu
  June 10, 2016 at 10:22 am (8 years ago)

  Eu l-am trecut invatand cat de cat…si cu putin noroc. Matematica era mai grea dar am reusit !

  Reply

Lasa un comentariu