Samsung Galaxy S7 si S7 edge

Postat la 17:58 | Scris de Daniela

Telefoanele au fost prezentate la Barcelona in cadrul unui eveniment grandios la care a fost invitat si Mark Zuckerberg. Prea multe vorbe de inceput nu am ce spune, m-a impresionat Samsung de cand au inceput sa lanseze primul telefon la care ecranul era curbat pe margini. Live inca nu l-am vazut cum arata, dar tinand cont ca am ramas la S4, cred ca mi-ar trebui o schimbare, de aceea ma gandesc si ma uit atent la specificatiile acestor doua bestii.

Detin un display QHD de 5,1 inch (S7) si 5,5 inch curbat (S7 edge)
Tehnologie super amoled si rezolutie quad HD
32 Gb memorie interna

Ceea ce ne intereseaza de fapt, este faptul ca detine o camera cu 12 MP si ca fata de Samsung Galaxy S6 este mult mai usor de tinut in mana. Mie mi se pare destul de mare si S4 pentru manevra cu o singura mana, dar atata timp cat exteriorul e de buna calitate si nu aluneca si detine un desigtn placut, cu usurinta problema manevrei se poate rezolva.

Ma gandeam sincer sa trec pe iPhone 6S, dar sistemul de operare imi displace maxim si ma impiedica sa iau o decizie corecta asupra produselor Apple; desi vazusem la un coleg un SmartWatch foarte dragut si util. Mi-ar placea eventual sa am un telefon de rezerva de la Apple, dar nu unul principal deoarece mi-ar fi foarte greu pentru inceput sa umblu pe el. Imi plac pozele care le face, imi plac mai multe chestii, dar cred ca de data acesta, Samsung a intrecut Apple.

Share Button

2 Comentarii la Samsung Galaxy S7 si S7 edge

 1. Dorin
  April 1, 2016 at 12:52 pm (8 years ago)

  Nu este o diferenta notabila intre noul S7 si modelul anterior, atat din punct de vedere al design-ului, cat si al performantelor. Momentan, raman tot la S6 :)

  Reply
 2. 999md
  April 3, 2016 at 4:18 pm (8 years ago)

  Iar eu nu m-am putut abtine si am trecut totusi la S7. A fost la operatorul de telefonie o oferta interesanta in rate pentru Galaxy S7, si nu m-am putut abtine :)

  Reply

Lasa un comentariu