Cum ne influenţează mediul online

Postat la 15:55 | Scris de Daniela

Mi-ar place să cred că de cele mai multe ori, bine. Pornind de la articolul lui manafu, părerea mea e că mediul online, blogurile mai exact pot influenţa foarte mult în multe situaţii.
Uneori se mai dau şi informaţii greşite care pot afecta o anumită decizie, dar asta nu ar fi o mare problemă.

Eu recunosc că încă nu mi-am cumpărat nimic din ce-am citit pe alte bloguri. Toate chestiile cumpărate au fost la îndemnul prietenilor sau să le văd eu, să mă conving că e ok din toate punctele de vedere.
De exemplu anul trecut mi-am cumpărat un smartphone pe care l-am văzut la un vecin şi care mi-a dat multe indicaţii în ceea ce-l privea. De ce HTC Desire HD şi nu altul. De ce aşa şi nu aşa. Logic, trebuie să ştii multe despre produsul pe care îl cumperi nu să te trezeşti apoi că ai dat banii degeaba.

În alt an mi-am cumpărat laptop la îndemnul unui prieten de pe Messenger. Mă interesau mai multe aspecte cum ar fi: puterea bateriei, cum se mişcă în anumite jocuri, dacă e bun pentru anumite programe, etc.

Şi pe bloguri am văzut lucruri interesante care îmi dădeau destule motive pentru a le cumpăra. Dar probabil le va veni şi lor rândul.

Share Button

1 Comentariu la Cum ne influenţează mediul online

  1. Domnul Costel
    November 10, 2013 at 11:27 pm (11 years ago)

    In ceea ce priveste telefoanele ma informez de pe bloguri. Doar ca nu am ajuns sa imi cumpra unul inca. Sa vedem poate de Black Friday, daca nu intru in al 7-lea an cu asta.

    In rest, analizez specificatiile direct de pe paginile produselor. Nu cumpar zilnic, asa ca mai e timp sa ma ghidez dupa ce spun unii si altii. De obicei citesc despre fel de fel de produse pe bloguri. Cand ajung sa si cumpar, e posibil sa fie o influenta si de la bloggeri, chiar daca intru direct pe siteurile magazinelor.

    Reply

Lasa un comentariu