Ce faci cand se strica masina de spalat?

Postat la 12:35 | Scris de Daniela

Ce poti face atunci cand se defecteaza masina de spalat? Multa lume ar apela mai intai la un vecin sau un coleg si daca lucrurile nu sunt rezolvate, abia apoi decid sa apeleze un service ce se ocupa cu acest lucru. Eu, in schimb nu procedez in felul acesta ci apelez direct persoane competente pentru treaba respectiva. Am avut in trecut probleme cu masina de spalat si, cum se intampla sa fie prin preajma mai multe persoane, fiecare mi-a recomandat pe “domnul X” sau “domnul Y”, cunostinte sau alti prieteni si am zis simplu “Nu, ca sa fiu sigura voi chema un service specializat in acest domeniu”. Am cautat pe internet si am gasit rapid firma ce cred ca se incradra perfect cerintelor problemei.

Am descoperit Master Service, o echipa specializata in reparatii masini de spalat care au intervenit foarte rapid. Echipa se pare ca este raspandita in tot orasul Bucuresti avand echipe in fiecare sector al capitalei si, astfel, in interval de 30 minute – 1 ora, echipajul a fost la usa mea. Ceea ce m-a determinat sa apelez la acest service au fost acele servicii gratuite oferite precum deplasarea pana la domiciliu, diagnosticarea masinii de spalat si constatarea defectiunilor si, transportul pana la service si inapoi la mine a masinii de spalat.

Problema de care suferea masina de spalat era in felul urmator: pentru mine, era o masina de spalat defecta care s-a oprit brusc din functionare si a varsat o mare cantitate de apa pe podea. Pentru baietii respectivi era o
masina de spalat ce prezenta probleme ale cuvei, hubloului, filtrului de scame si ale rezistentelor, se pare ca pe langa acestea, masina de spalat era si plina de calcar. In felul acesta, dupa ce mi-au prezentat problemele masinii de spalat, echipa a luat electrocasnica la service pentru a fi reparata si pana seara mi-a fost returnata perfect functionala. Costurile reparatiei nu au fost foarte mari, defapt eu ma asteptam la o suma mult mai mare. Dupa returnarea masinii de spalat, tehnicienii mi-au oferit cateva sfaturi de folosire a masinii de spalat, mi-au inmanat garantia pe 24 de luni si ne-am luat la revedere.

Deci, daca se intampla sa aveti probleme cu masina de spalat, nu apelati la X sau Y si sa sperati ca va repara electrocasnica ci, intrati pe net, cautati un service masini de spalat in Bucuresti si treaba se va rezolva rapid.
Va asigur ca din partea acelei cunostinte nu veti obtine aceleasi servicii ca de la un service specializat si, in plus, este foarte probabil ca acel domn X sau nu aiba habar ce face, sa traga aiurea de fire si furtune sperand astfel ca masina de spalat se va repara si veti ajunge la punctul in care masina de spalat
se va defecta si mai mult, iar costurile de reparatie ulterioare vor fi mult mai ridicate.

Share Button

5 Comentarii la Ce faci cand se strica masina de spalat?

 1. Simona
  September 19, 2015 at 7:48 pm (9 years ago)

  Ideal este sa ai masina de spalat instalata intr-o mini cada de metal cu scurgere proprie… pt ca in cazul in care se defecteaza sa nu ai o inundatie…mai ales daca ai parchet. Cred ca e bine sa ai un buget destinat ‘urgentelor’ aparaturilor casnice :) …pe langa garantia produselor.

  Reply
 2. OLGA
  September 22, 2015 at 5:01 pm (9 years ago)

  Imi place recomadarea, o sa tin cont

  Reply
 3. Lucian
  September 25, 2015 at 10:31 pm (9 years ago)

  Da, e o varianta, insa depinde de defect. Daca presupune schimb de piese si e scump, mai bine cumperi una noua la pret redus, evident.

  Reply
 4. Nume valid
  September 29, 2015 at 12:45 pm (9 years ago)

  Stiam un banc pe tema asta… In timp ce spala hainele la parau o bucata mare de piatra cade si o striveste pe Maria. Ion se uita ingrozit si suspina: “Alta masina de spalat distrusa de calcar”.

  Reply
 5. Deea
  September 30, 2015 at 12:53 pm (9 years ago)

  O recomandare foarte buna.

  Reply

Lasa un comentariu