Blog: mod de utilizare

Postat la 11:51 | Scris de Daniela

Vad pe unele bloguri că cei care le deţin ori nu sunt hotărâţi despre ce să scrie. Ori nu ştiu pe ce să se axeze ca să scrie doar despre o chestie. Când deja exagerezi pe o anumită temă, tind să cred că ai vrea să ai un blog axat pe o anumită nişă pentru că nu mă regăsesc deloc în articole, deci locul meu nu e în acel blog şi încep să mă detaşez uşor.

Poate la fel consideraţi cei mai mulţi dintre voi când vedeţi o grămadă de articole pur şi simplu aiurea pe care le puteţi găsi pe google foarte uşor. Eu sincer mă plictisesc când văd foarte multe articole din muzică, sport şi alte cele. De aceea avem Youtube pentru muzică, Eurosport pentru sport, etc.

Nu zice nimeni să nu scrii despre ce-ţi place, dar hai totuşi să nu amestecăm blogul personal cu toate acestea în exces.

PS: h@ter$$ gonna die! :D

Share Button

3 Comentarii la Blog: mod de utilizare

 1. Destept.net
  March 4, 2012 at 4:33 pm (12 years ago)

  Mi se pare absurd cand aud un blogger ca nu are subiecte de scris…

  Reply
 2. Onica Marius
  March 4, 2012 at 4:50 pm (12 years ago)

  Bravo Daniela!Stiu multi baieti care ma intreaba: Auzi, tu ce naiba mai scrii? Si eu le zic mereu: Ce-mi place si ce gandesc.

  Reply
 3. Boogie
  March 5, 2012 at 8:18 pm (12 years ago)

  Nici mie nu imi plac bloggeri care exagereaza si scriu articole numai despre acelasi lucru in fiecare zi, pur si simplu nu ii mai citesc si gata, cui ii place sa citeasca.

  Reply

Lasa un comentariu