AVAST: societăţi comerciale vândute la fier vechi

Postat la 16:46 | Scris de Daniela

Mai devreme sau mai târziu, cineva trebuia să recunoască:

Preşedintele AVAS, Marius Obreja, afirmă că multe societăţi comerciale din România au fost transformate în fier vechi, în ultimii ani, ţinând cont de numărul mare de insolvenţe urmate de falimente, unele cazuri fiind în cercetare la DNA, în atenţia Corpului de control sau a autorităţilor fiscale.

Dacă m-aţi urmărit de ceva timp, nu ar trebui să vă mire această declaraţie deoarece mai am două surprize aici şi aici.

Share Button

3 Comentarii la AVAST: societăţi comerciale vândute la fier vechi

 1. piese auto online
  September 22, 2012 at 1:51 pm (12 years ago)

  din pacate da, multe din fabricile ce produceau ceva in Romania au fost amanetate sau chiar vandute la fier vechi. Cum mai dorim sa iesim din criza daca noi nu mai producem mai nimic ? Sa vindem ceva inafara, ca sa scoatem criza din romani.
  Nici nu e de mirare ca salariile sunt cum sunt, din aceasta cauza.
  Idiotii de sus… idioti raman.

  Reply
 2. Taraboste
  September 23, 2012 at 10:25 am (12 years ago)

  Pentru unii este chiar o stratgie aceasta. Devalizarea unor fabrici pentru a le aduce-n sapa de lemen, iar apoi sunt “salvate” fata de creditori prin vanzarea pe 2 lei a instalatiilor ca fier vechi.
  Sa speram ca Oltchim nu va avea aceeasi soarta. Arpechimul a fost demolat aproape in intregime, iar OMV a scos bani frumosi din vanzarea metalelor si nu vorbim doar de fier ci si de alte metale mult mai scumpe.

  Reply
 3. Laurentiu
  September 23, 2012 at 4:32 pm (12 years ago)

  Cam asa o sa ajunga si Oltchimul, din pacate…daca ar fi adevarate zvonurile cum ca in spatele lui DD se afla Gazpromul, chiar ar fi o lovitura pentru industria noastra.

  Reply

Lasa un comentariu