ask.fm – care-i faza?

Postat la 22:57 | Scris de Daniela

Care e faza cu ask.fm? Am noroc că majoritatea prietenilor din lista de Facebook sunt maturi şi nu mai folosesc astfel de prostii pentru socializare & fun.
Am intrat de curiozitate de câteva ori să văd despre ce e vorba şi… nimic interesant. Unele întrebări mă gândesc că sunt selectate de pe site, altele sunt puse de respectivii.
Văd că a avut aşa mare priză la public, încât o tipă din UK s-a sinucis din cauza mesajelor de ură primite pe aplicaţia respectivă.

Şi de ce aş vrea să mă întrebe Gigel dacă am prieten sau dacă am mâncat azi ceva? De fapt, adevărul e că mai trebuia creată o prostie pentru copilaşii care s-au plictisit de TPU şi alte site-uri unde se adună toţi neaveniţii.

Share Button

6 Comentarii la ask.fm – care-i faza?

 1. Robi
  October 5, 2013 at 12:09 am (11 years ago)

  eu nu’s inconjurat numai de maturi… asa ca 70% din lista mea are ask.fm.
  am intrat si eu si e aiurea rau. adica oricum, cat poate dura pana te saturi sa tot intrebi si sa raspunzi? :-?

  Reply
  • Daniela
   October 5, 2013 at 12:19 am (11 years ago)

   No ideea. Le place sa li se puna tot felul de intrebari si probabil ca alea mai nasoale se pot sterge. Daca nu, cu atat mai amuzant pentru restul. :))

   Reply
 2. Oana
  October 5, 2013 at 11:06 am (11 years ago)

  Asta e prima oara cand aud de ask.fm, dar o sa intru si eu de curiozitate sa vad ce e si ce face. Oricum impresia e din start proasta, nu doar referitoare la site, ci si la utilizatori, citind la tine cate se intampla pornind de la ceva pe net…

  Reply
 3. Eduard
  October 5, 2013 at 2:59 pm (11 years ago)

  Am mai auzit de fata asta care s-a sinucis. Aproape toti din lista mea de prieteni de pe facebook au cont pe ask.fm si imi apare tot timpul pe news feed deci din curiozitate am intrat si eu sa vad despre ce e vorba si e o mare tampenie. Majoritatea intrebarilor adresate fetelor erau ceva de genul “esti virgina?”, deci clar numai copii frustrati acolo.

  Reply
 4. Yamasha
  October 8, 2013 at 3:56 pm (11 years ago)

  la astia mereu se sinucide cineva… oricum, ask.fm e o porcarie, sunt intrebari fara sens, puse de idioti…

  Reply
 5. FilmeOnline
  October 9, 2013 at 8:18 am (11 years ago)

  Te mai distrezi, sunt o gramada de intrebari care te amuza. Dar sunt si care nu isi au rostul.

  Reply

Lasa un comentariu