Antivirus gratis

Postat la 11:14 | Scris de Daniela

Scurte păreri şi câteva recomandări.

AVG
L-am folosit de câta ori şi am fost pe jumătate mulţumită. Au mai scăpat ceva viruşi, dar nu a fost o problemă că oricum îmi reinstalasem Windows-ul. Versiunea full costă undeva la €45.

Avira
Nici ăsta nu e cine ştie ce.

AVAST
La fel ca cele de mai sus.

Kaspersky
De ăsta mi-a fost cel mai groază. Nu m-am înţeles deloc cu el şi i-am dat jet repede.

Bitdefender
Momentan îl am instalt. Îmi place că pentru jocuri trece pe Game Mode, în rest se descură binişor deşi nu sunt mulţumită deplin.

ESET NOD32 Antivirus
The best of the best! Îl consider cel mai bun antivirus şi când îmi iau un nou laptop, adică cât de curând, îl şi cumpăr. Îşi face treaba foarte bine în comparaţie cu cele de mai sus.


Antivirusurile menţionate mai sus, pe toate le-am avut pe mână şi fiecare dintre ele, s-a descurcat în felul său: mai prost, sau mai bine.
Recomandarea mea ar fi următoarea pentru orice fel de achiziţie care o faceţi: să îl cumpăraţi.

Share Button

5 Comentarii la Antivirus gratis

 1. bogdan
  May 16, 2013 at 12:42 pm (11 years ago)

  eu merg fara antivirus de mai bine de un an de zile si n-am avut nicio problema. e drept si ca nu descarc toate tampeniile

  Reply
 2. cotos
  May 16, 2013 at 1:24 pm (11 years ago)

  Am folosi Eset si Avg, dar nu mi-au placut. Mi s-a parut consumul ridicat. Acum am trecut pe AVAST si e destul de ok.Dar sa stii ca daca nu intre pe site-uri suspecte poti trai si fara antivirusi.

  Reply
 3. Alecia D.
  May 16, 2013 at 5:27 pm (11 years ago)

  Eu sunt pe Avira de aproape 2 ani. Niciodata nu am avut probleme insa recunosc ca nici nu am intrat pe site-uri dubioase sau descarcat programe si chestii de pe site-uri pirat …

  Reply
 4. Blog cu Stil
  May 17, 2013 at 1:29 am (11 years ago)

  Avira mi se pare pana acum cel mai bun si am folosit si Kaspersky,NOD32,Bedefender,AVG dar AVAST este singurul care nu l-am testat

  Reply
 5. Igrec
  May 19, 2013 at 7:34 am (11 years ago)

  Ultimele 3 sunt cu licenta. Kaspersky e tare ca rade tot ( la propriu, sterge fara mila fisiere din sistem ) dar cel mai profi e NOD32.

  Reply

Lasa un comentariu