“Vedetele” din România!

Postat la 21:53 | Scris de Daniela

Sunt foarte putini oameni in aceasta tara pe care i-as putea numi vedete.

In primul rand, sportivii: Gica Hagi, Adrian Nastase, Nadia Comaneci etc. Oameni care au pus Romania pe harta lumii. De fiecare data cand aud sau vad un document ceva, venit din alta tara, despre Romania si ii vad pe acesti sportivi, ma bucur ca sunt roman.

Nu poti numi fetele cu silicoane gen Daniela Crudu, Bianca Dragusanu vedete. Ele au devenit vedete ca au pozat in Playboy, ca sunt prezentatoare TV. Cu ce ma incalzeste pe mine ca si-a aratat ea nu stiu ce pe la televizor?

A nu se intelege gresit! Am enumerat acele 3 persoane sportive pentru ca acum ma gandesc la ei ca fiind vedete cu adevarat. Mai sunt, pe langa ei, si alti care au stofa de vedeta. De aceea prefer sa ma uit la interviuri din America, decat sa ma uit la “Ceaiul de la ora 5”, sa imi povesteasca Zavoranca despre ce s-a mai certat cu maicasa sau ca sufera din dragoste.

Pe plan muzical, o singura persoana imi vine in minte si aceea e Inna, care este recunoscuta in aproape toate tarile din Europa. Probabil ca mai sunt si ma insel eu, iar in domeniul actorie…nu prea sunt multi care sa fie cunoscuti in afara Romaniei. Intr-adevar, in alte tari mai cunoscute ai poate un sprijin in privinta asta, dar trebuie sa fi si talentat, iar eu vad ca aceast talent este lipsa la noi. Fiecare cu parerea lui!

beyonce

guestpost by alex

Share Button

9 Comentarii la “Vedetele” din România!

 1. Cafea cu taifas
  February 20, 2013 at 8:12 am (11 years ago)

  Inna e o vedeta, dar nu prea le are cu live-ul.

  Reply
 2. pacalici
  February 20, 2013 at 12:15 pm (11 years ago)

  Ar trebui facuta o diferenta intre vedete si personalitati,e o diferenta totusi…nu poti sa spui ca Nadia Comaneci e o vedeta,ea e o porsonalitate…avem nevoie de personalitati nu de vedete

  Reply
 3. dirtman
  February 20, 2013 at 2:56 pm (11 years ago)

  Noi n-avem vedete, avem ciupengarii!!!

  Reply
 4. Yamasha
  February 20, 2013 at 4:08 pm (11 years ago)

  avem putine vedete, mai nasol este ca nu prea are cine sa vina din urma…
  Oamenii de valoare sunt cei de pe vremea celuilalt…si usor, usor, dispar.

  Reply
 5. Adelin
  February 22, 2013 at 9:48 pm (11 years ago)

  Vedete avem. Ce mai trebuie este să le “dăm la o parte” pe pseudovedete.

  Reply
 6. Andrei
  March 2, 2013 at 2:38 pm (11 years ago)

  Tind sa-si dau dreptate in afirmatiile facute..Atata timp cat nu se investeste in aceste segmente, e greu sa te compari cu altii.

  Reply

2Pingbacks & Trackbacks on “Vedetele” din România!

Lasa un comentariu