Mi-aş dori să văd persoanele publice mai active pe Social Media

Postat la 2:00 | Scris de Daniela

Urmăresc câteva persoane publice din România (de la prezentatori de emisiuni tv, până la cântereţi) pe Twitter şi pe Instagram. Pe Facebook încă nu mă încumet să dau nici follow, nici like la tot felul de pagini. Nu mă interesează viaţa lor personala şi nici cea profesională. Îmi ajunge cât îi urmăresc la tv sau ascult.

Însă, uneori mă întreb de ce au conturi mai ales pe Twitter, pe care le administrează echipa de PR sau mai ştiu eu cine. Ok, tu personal nu ai timp să ţi legătura cu fanii. În acest caz, nu ar trebui să ai prea mare pretenţii la ei. Te tratează aşa cum îi tratezi! Una din câtăreţele din România care îmi place şi ca voce şi melodii şi ca persoană şi ca tot, e Delia. Mi-am dat seama aşa puţin de caracter prin prisma mesajelor transmise pe twitter, pe facebook şi instagram. E mişto rău.

Altă chestie: nu-mi plac ifosele şi băşinile care le au la concerte. Vin cu maşina până lângă scenă vezi Doamne să nu cumva să le dea la m#%( cineva. Serios, suntem oameni controlabili până la urmă şi credeţi-mă că nimeni nu o să sară ca un disperat că a văzut pe X şi Y. Faptul că nu interacţionează cu lumea, le strică o oarecare măsură imaginea (părerea mea).

EXEMPLU:

Corina Bud e pă val! Nu are timp să îi răspundă fetii, în schimb mai aruncă o poză, o melodie pe facebook.

corina bud la mare

Share Button

3 Comentarii la Mi-aş dori să văd persoanele publice mai active pe Social Media

 1. Alin
  June 18, 2013 at 1:39 am (11 years ago)

  Pai da, e pe val, findca acum are bani, ca a fost si pe pula, la momentul potrivit…pe pula cui trebuia…

  Reply
 2. Joita Lucian
  June 18, 2013 at 8:51 am (11 years ago)

  Si pe mine ma deranjeaza publicitatea agresiva a unor “personalitati media” pe facebook….de multe ori mi s-a intamplac ca nu stiu ce cantaret sa imi ceara sa ii dau like la pagina…!

  Reply
 3. Personalizam bucataria
  June 18, 2013 at 8:19 pm (11 years ago)

  Nu cred ca mai este cazul sa ne lovim de ei si pe “social media” – e suficient ca ne sufoca prin alte medii…

  Reply

Lasa un comentariu