Userii de pe Okazii

Postat la 18:00 | Scris de Daniela

De-a lungul timpului, am avut de-aface cu mai multe persoane de pe site-ul okazii.ro. De cele mai multe ori am dat de oameni super ok şi am primit acasă produsele exact aşa cum au fost prezentate. Cred că sunt minime persoanele de încredere din mediul online.
De obicei, achiziţionez tehnologie la preţuri destul de mari, deci e clar că nu îmi permit nici să iau şi cu atât mai puţin să dau ţepe.

Acest articol va fi unul dedicat userilor de pe okazii cu care am colaborat şi care au fost mai mult sau mai puţini respectuoşi, prompţi şi serioşi.
Persoanele sunt aleatorii, aşa că voi menţiona într-o paranteză ce fel de user este: serios sau neserios.

1. magazinultelefoanelor (USER NESERIOS) – în ciuda calificativelor pozitive care le are, eu personal după răspunsul care mi l-a dat în mesajul de mai jos, nu am încredere să cumpăr. Îmi doream mai multe detalii pe care sincer le aşteptam pentru verificare. Mi se pare normal să se ofere oricui, atâta timp cât vânzătorul nu are nimic de ascuns.

magazinultelefoanelor site okazii

2. AlexApple (USER SERIOS) – cu Alex nu am apucat sa colaborez pana la final deoarece mi-am schimbat optiunea pe parcurs in ceea ce priveste achizitionarea unui produs. Mi-a prezentat tot ceea ce ma interesa despre produsul dorit si nu s-a ascuns dupa detalii.

(Sper să vă fiu de ajutor cu aceste menţionări şi să vă puteţi chiziţiona produsele dorite în deplină siguranţă!)

Share Button

11 Comentarii la Userii de pe Okazii

 1. Alexandru
  December 5, 2013 at 10:49 pm (10 years ago)

  Ai mare dreptate, am patit si eu asemanator. Mi-ai dat o idee de un articol . :D

  Reply
 2. Bogdan
  December 6, 2013 at 12:13 am (10 years ago)

  Sunt fel si fel de oameni pe okazii, daca nu ii cunosti dinainte sau nu ai mai lucrat in ei nu ai garantia ca o sa faci o “afacere” cu cineva serios..

  Reply
 3. Adrian
  December 6, 2013 at 8:02 am (10 years ago)

  Sunt pe okazii de vreo 6 ani și am vândut și cumpărat doar lucrurile personale. De foarte multa vreme evit din start vânzările cu forum privat, pur și simplu nu înțeleg de ce ai dori sa ascunzi de alți posibili clienți discuțiile tale.
  P.S. Sunt 100% :) și încerc sa ma mențin asa cu foarte mare atenție.

  Reply
 4. Andreea
  December 6, 2013 at 10:31 am (10 years ago)

  Ma bucura articolul si initiativa ta. Si eu am intalnit in mare parte oameni seriosi si ok, care mi-au livrat pachetele in conditiile pe care le mentionau si pe site. E pacat sa ajungem sa dam cu rosii si pietre in ,,okazii”, cand de fapt okazii = oamenii care vand si cumpara. Noi contribuim destul de mult la imaginea okazii. Si da, vreau sa fie un loc unde sa exista incredere, siguranta. Sa nu mai existe persoane neserioase. :)

  Reply
 5. Buculesei
  December 7, 2013 at 7:07 pm (10 years ago)

  Sunt multe persoane de pe okazii care dau teapa… nu am cumparat niciodata nimic de pe acel site…

  Mi se pare o pierdere de timp.

  Reply
 6. Cristi
  December 9, 2013 at 10:13 am (10 years ago)

  Peste tot sunt multe persoane care dau teapa. Da asta nu are cum sa te mai afecteze, cat timp au chestia aia sa poti cumpara cu garantia de livrare. Returnezi produsul si-ti iei banii inapoi. Pan’ la urma asta e important. Ca asa tepe incearca sa ne dea si aia din piata cand ne ducem sa cumparam un kg de mere. Zic ei 5 lei, noi negociem la 4, ei se lasa greu si pana la urma ne dau cu 4, dar ne mai pun si 2-3 mere stricate. :)) Hai ca am aberat. Dar si tu aberezi cu faptul ca okazii e o pierdere de timp. E util

  Reply
  • Daniela
   December 9, 2013 at 10:42 am (10 years ago)

   Tot timpul se gaseste unul destept si aici ma refer la “Dar si tu aberezi cu faptul ca okazii e o pierdere de timp” – cine a spus asta? Nu cred ca ai inteles ideea articolului. E vorba de oamenii de la care merita sa cumperi ceva. Toti negociem si asta e normal.

   Reply
 7. Cristi
  December 9, 2013 at 11:07 am (10 years ago)

  Daniela, eu ma refeream la ceea ce a comentat Buculesei. EU apreciez ideea articolului tau, sa stii.

  Reply
  • Daniela
   December 9, 2013 at 1:20 pm (10 years ago)

   Nu i-ai dat reply si n-am avut cum sa intuiesc ca la el te referi. :)

   Reply
 8. ALS23
  December 12, 2013 at 6:29 pm (10 years ago)

  Interesant articol.O fi ramas cei neseriosi pe okazii si restu s-au mutat pe mercador si pe tocmai :))

  Reply
  • EDI
   July 29, 2014 at 2:45 pm (10 years ago)

   pe mercador si tocmai s-au dus neseriosii de pe okazii care au fost banati.

   Reply

Lasa un comentariu