okazii.ro şi conturile false

Postat la 15:20 | Scris de Daniela

Am cumpărat acelaşi telefon de două ori de pe okazii.ro şi de ambele dăţi am dat de persoane excelente. Cu a doua persoană chiar vorbisem şi la telefon deoarece tipul nu prea vroia să vândă prin intermediul site-ului deşi pusese acolo anunţul. Mai exact, vroia să-l predea personal ceea ce nu era posibil să se întâmple în cazul nostru. Aşa că am vorbit la telefon, văzând că sunt o persoană ok până la urmă i-am lăsat datele şi tranzacţia a fost efectuată foarte bine prin curier.

Chiar dacă plătiţi 30 lei (de obicei) curierul, e mult mai sigur decât prin Poşta Română sau alte metode de transfer.

Cum să verifici un produs
De când cu înşelătoria de pe okazii.ro, m-am gândit că de acum încolo, dacă mai e musai să cumpăr ceva de pe okazii.ro sau alte forumuri, voi cere poze cu data şi ora. Orice aparat digital are opţiunea asta. E puţin mai complicat la telefon dar până la urmă şi cererea camerei web ar fi o soluţie pentru a vedea că acel produs este ca şi în descriere şi că există.


Exemplu: Un prieten, vrea să îşi ia un ceas de pe okazii şi tipul care îl vinde, ce-i drept are calificative pozitive şi oamenii au lăsat feedback pe profilul lui că este ok, a zis că nu are cu ce să pozeze ceasul respectiv. Nu e un oarecare ceas, undeva la 1000 lei.
Prietene, cum să nu ai cu ce să pozezi ceasul? Adică ok, nu ai smartphone, nu ai telefon cu cameră sau cablu de date, dar bănuiesc că ai vecini care deţin cele menţionate şi te poţi ruga să îţi pozeze produsul de 2-3 dacă tot vrei să îl vinzi. În ziua de azi, este imposibil să nu ai cu ce poza şi în acelaşi timp patetic să spui aşa ceva.

okazii.ro, shopping, online

Share Button

11 Comentarii la okazii.ro şi conturile false

 1. Alexandru
  January 25, 2013 at 4:17 pm (11 years ago)

  Eu am facut multe tranzactii insa fara nici-o problema pana acum .

  Reply
 2. Elvira
  January 25, 2013 at 4:26 pm (11 years ago)

  Eu sunt de principiu: magazinul si produsul. De prea putine ori am fost nevoita sa cumpar de pe internet din cauza riscului destul de ridicat la care ne expunem si acela ca nu putem vedea produsul fizic. De BlackFriday mai inchid ochii ca sunt prea tentante reducerile si cum eMag e deja un magazin online foarte cunoscut si serios, pot zice ca ar fi cam singurii de la care as avea incredere sa cumpar, mai ales ca au si magazine in offline ceea ce le da un plus. :-)

  Reply
 3. SebiBu
  January 25, 2013 at 4:36 pm (11 years ago)

  Pana acum nu am cumparat nimic de pe okazii , dar voi tine cont de sfaturile tale :)

  Reply
 4. Lucian
  January 25, 2013 at 6:08 pm (11 years ago)

  Eu ma feresc sa cumpar de pe aceste siteuri…

  Reply
 5. Yamasha
  January 25, 2013 at 6:32 pm (11 years ago)

  nici eu nu cumpar de pe okazii nimic, nici de pe alte site-uri de SH-uri. mai bine platesc mai mult, dar stiu ca am garantie la produs si ca eventual il pot returna daca nu imi place.

  Reply
 6. Adri
  January 25, 2013 at 6:58 pm (11 years ago)

  Am cumparat de vreo doua ori de pe okazii si de mai multe ori de pe alte site-uri. Pana acum nu am avut probleme, dar de fiecare data cand comandam ceva ma informam despre respectivul site. Nu ai de unde sa stii peste cine dai.

  Reply
 7. Daniela
  January 25, 2013 at 7:05 pm (11 years ago)

  @Adri de multe ori site-urile par a fi ok, insa nu sunt userii ok. Cu arestarile ce s-au facut si numele “okazii.ro” a fost in ziare alaturi de cei arestati, nu stiu cati mai au incredere. Doar zic.

  Reply
 8. rominho
  January 25, 2013 at 9:53 pm (11 years ago)

  fara probleme cu oczazii.ro

  Reply
 9. Radu
  January 26, 2013 at 10:28 am (11 years ago)

  Eu unul nu ma feresc sa cumpar de pe site’uri de profil. Este atat de simplu sa ghicesti un vanzator serios de unul care si-a procurat produsul ce l-a pus spre vanzare prin diferite mijloace, mai mult sau mai putin ortodoxe.
  Cateva exemple ar fi clasicele comentarii: “E bun frate, ia’l ca merita…”, “Nu am garantie la el dar iti garantez eu ca merge, ce naiba, e ca nou.” si altele.
  Sunt 2 situatii in care iti poti lua teapa, ori nu te pricepi ori esti naiv.

  Reply
 10. Havrince Daniel
  January 26, 2013 at 10:26 pm (11 years ago)

  Un card am cumparat de pe okazii in rest cumpar doar de la magazine de incredere si din strainatate.

  Reply
 11. Alexandru
  April 24, 2013 at 4:10 pm (11 years ago)

  Am observat azi in timp ce cautam sa cumpar tutun pt rulat si injectat ca majoritatea daca nu aproape toti cei care vand au cate 7 calificative dintre care cam 2 negative si 1 neutru restu fiind pozitive… ei bine m-am uitat atent si am zis : de ce au toti cate 2 negative si restu pozitive .. cand ma uit atent cel ce vindea tutun avea calificative pozitive de la alta persoana care vindea si ea la randul ei tutun, o fi aceeasi persoana cu 2 conturi sau o fi un prieten.. restul de pozitive sunt tot fake-uri da-te de prietenii pusi de vanzator sa liciteze la misto doar ca sa dea pozitive… si asta am observat la majoritatea vanzatorilor cu calificative putine.. dupa ce ca au putine sunt si fake-uri da-te de prieteni sau da-te cu alte conturi facute special pt asta… prin urmare nu mai am incredere in site-ul okazii pt a nu-mi lua teapa !Aveti grija mare ce cumparati ! o zi buna

  Reply

Lasa un comentariu