Umor monden vs umor de calitate

Postat la 13:31 | Scris de Daniela

Toată lumea ştie de scandalul momentului: Mihai Bendeac versus Alexandru Arşinel şi rinichiul nevinovat. Oameni buni, cine e acest Bendeac care a apărut peste noapte la televizor să arunce cu vorbele către un om de valoare al ţării noastre? Că puţini au mai rămas! Care e problema lui că omul a vrut să revină mai repede pe scenă? Şi nu pe teve cu glume de prost gust la care nici dracu nu se uită.

Oamenii care apreciază valorile, ştiu extrem de bine că prin multă muncă au ajuns acolo unde le este locul şi aici mă refer la Alexandru Arşinel.
Nu ştiu de ce, acest Bendeac îmi dă impresia că se crede Dumnezeu pe pământ, când de fapt el e un puţoi şi jumătate.

Doar faceţi o comparaţie între clipurile de mai jos. Eu le-aş zice umor de calitate versus umor de prost gust, că am fost prea bună când am zis umor monden. Până la urmă la asta se rezumă glumele de pe teve: Drăguşanca şi alte vulcanizate.
Totuşi tind să cred că publicul cere prostie cu carul cel mare, după declaraţia ce a făcut-o Bendeac pe feisbuc: “Cum altfel decat cu ingaduinta pot ei vedea prestatia Mariei Dragomiroiu, a lui Arsinel, Nae, Vasile si compania, care vin in carciumi, bodegi, spelunci, cu un microfon in fata si spun bancuri de pe vremea lui Pazvante chioru, cu gandul ca poate se lipesc si de o friptura dup-aia?

Share Button

2 Comentarii la Umor monden vs umor de calitate

 1. next time, revin-o cu un nick & mail valid (admin)
  September 30, 2013 at 5:13 pm (11 years ago)

  girl, se pare ca nu ai inteles ideea si mesajul principal al textului.

  1. Ipoteza: sa spunem ca unul dintre parintii tai face dializa de 7 ani, tot de atunci asteptand un transplant. Sa spunem ca azi e anuntat ca e posibil sa fi gasit un donator compatibil … doar ca ajunsi la spital vei afla ca rinichiul pe care trebuia sa il primesti s-a dus catre un star, gen Arsinel, sau alt bogatan care si asa va muri in curand, ca are 74 de ani . Ti-ar conveni ? Ti se pare drept? Si nu ma luat cu cacaturi gen: nimic nu e drept in ro. Daca tacem, atunci va fi mai rau.

  2. Arsinel a fost mare, talent actoricesc cu carul, dar talent managerial lipsa. In plus, el, stela si multi altii au beneficiat de alte vremuri, cand oamenii nu aveau acces decat la un singur post TV romanesc. iar pana acum multi au ramas cu nostalgia, cu toate ca ei nu au mai scos nimic nou. Ma refer la Stela si Arsinel, care de acum pentru mine e egal cu zero.

  sper ca ai inteles ceea ce ar fi trebuit sa transmita bendeac. doar ca nu prea a stiu cum sa explice sa inteleaga si altii…

  Reply
 2. Andrei
  October 3, 2013 at 3:00 pm (11 years ago)

  Videourile din finalul articolul fac cat 10000 de cuvinte :) Adevarul este ca televiziunea din clipa de fata promoveaza non-valorile si deja ne-am obisnuit cu asta. Mai deschideti asa des tv-ul in ultima vreme? Eu doar pentru sport :)

  Reply

Lasa un comentariu