Telpark: o nebunie totală

Postat la 17:17 | Scris de Daniela

Pe mine una nu prea mă deranjează aceste schimbări în legătură cu telpark. Folosesc mijloacele de transport în comun, maşina o las frumos la cămin. Dacă e musai atunci îmi iau frumos de la chioşcul de ziare un telpark şi m-am scos.
De obicei în marile oraşe se ridică maşini mai des, zic asta pentru că la mine în oraş sincer nu am văzut până acum nici o maşină ridicată, chiar dacă uneori mai că stăteau unele peste altele.

A povestit aseară cineva cum a făcut un drum până la Szeged (Ungaria) şi a lăsat maşina timp de câteva ore într-un loc unde parcarea era cu plată. Nu trecuseră bine 2 ore peste timpul în care era încadrată parcarea, că s-a şi trezit cu amendă. Undeva pe la 3000 de forinţi. Echivalent a 40 RON.

Faptul că în ţările mai civilizate (curios, vecine cu România), sunt reguli mai stricte şi bine puse la punct, românii sunt nevoiţi să se adapteze. Păcat că după ce calcă graniţa României, revin la mentalitatea de ţigani. Aia nasoală.

Share Button

4 Comentarii la Telpark: o nebunie totală

 1. Laurentiu
  April 27, 2012 at 5:30 pm (12 years ago)

  Dupa ce am citit, nu pot spune decat ca romanul se adapteaza cel mai usor la rigorile din afara!

  Reply
 2. cos
  October 11, 2012 at 11:42 pm (12 years ago)

  chiar din ce-ai relatat tu, denota ca ungurii nu sunt mai civilizati, ci chiar mai tigani decat tiganii nostri. acesta e si motivul ca o ducem atat de bine. toti vrem sa furam din propritatile publice intr-un fel sau altul. nimeni nu produce sau ofera un serviciu cu adevarat. cu acest fel de oameni, in curand vom cumpara lumina de la soare, de la ixulescu care a concesionat soarele de la primar, vice, comisar, vames, judecator, samd. Sper dle ixulescu ca nu ti-am oferit nici o idee.

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Telpark: o nebunie totală

Lasa un comentariu