Cum sa alegi o spalatorie auto

Postat la 18:51 | Scris de Daniela

Am fost acum cateva zile sa imi spal masina. Am mai fost si in alte dati, dar nu i-am facut cosmetica full interior-exterior.
De data aceasta, i-am zis sa o aspire si inauntru ca era dezastru mai ales ca vremea de afara a fost nasoala. Nu mi-a placut absolut deloc cum a curatat-o in interior, dar n-am mai zis nimic. Stiu ca nu voi mai trece pe acolo.

Vad un articol pe businessmagazin cum ca Mol a ajuns la 147 de benzinarii in Romania. Stiu ca la Mol exista spalatorie. Ati fost? Cum vi se pare? Inca nu mi-am spalat masina acolo, nu prea am incredere ca o curata bine.

Si apropo de titlu, eu nu merg prea des cu masina la spalatorie pentru ca imi place sa o curat eu, mai ales ca am si unde. Voi ce ponturi mi-ati putea da in legatura cu spalatoriile auto? Dupa ce sa ma ghidez ca angajatii au grija de bibelou?

Share Button

2 Comentarii la Cum sa alegi o spalatorie auto

 1. turbo
  February 10, 2014 at 4:32 pm (10 years ago)

  pana si la o spalatorie de strada in care nu arata prea bine, daca dai o mica spaga masina va fi lustruita cu cea mai mare atentie

  Reply
 2. marco
  February 18, 2014 at 1:31 pm (10 years ago)

  Cum a spus si tubo, daca mergi la aceeasi spalatori si lasi de fiecare data un bacsis de cativa lei, o sa fie totul ok :D

  Reply

Lasa un comentariu