De câte supermarketuri e nevoie într-un oraş?

Postat la 11:42 | Scris de Daniela

De mai mult timp. Nu de azi, nici de ieri. De când e la mine în oraş, nu cred că am cumpărat de 10 ori de la ei. Sincer. Mai mişto era Artima, căci în locul lor s-au instalat. Profi are 2 magazine, unu în centrul oraşului (pe lângă gară), altul într-o zonă des circulată pe lângă cartiere. Oamenii îşi aleg bine locaţia. Mai avem şi Lidl. E cam departe de zona cartierelor, deci nu multă lume ajunge acolo, dar cât să fie vânzare, este. Au şi produse din Germania, deci sunt ok.

Mai nou se deschide şi Penny Market, la câţiva paşi de Lidl. Dacă nu au preţuri mai mici ca ei şi calitate pe măsură sau chiar mai bună, puţine şanse să le meargă şi probabil vor pleca aşa cum au venit. Eu sinceră să fiu aştept deschiderea Kaufland. Când sunt în Timişoara tot de la ei cumpăr, deşi Bila e vis-a-vi.

Şi cei de la Metro au făcut o încercare de a deschide un magazin ce le aparţine, La Doi Paşi. Interesant e faptul că habar nu am unde e deschis. Nu am văzut nici o reclamă.

Share Button

4 Comentarii la De câte supermarketuri e nevoie într-un oraş?

 1. Claudiu
  July 11, 2012 at 5:11 pm (12 years ago)

  In Botosani, langa gara sunt 3 hipermarketuri, unul langa altul. Adica fix unul langa altul. Gard in gard. Este Lidl, Kaufland si Carrefour.

  Reply
 2. Alexandru Bratu
  July 12, 2012 at 12:01 am (12 years ago)

  Eh.. si cu mall-urile astea :))) in bucuresti daca nu exista peste 5 mall-uri nu exista nici unu =))

  Reply
 3. Laurentiu
  July 14, 2012 at 11:29 pm (12 years ago)

  Cu cat sunt mai multe, cu atat e mai ok…competitie mare=preturi mai mici..plus de asta, de ce sa te deplasezi pana-n partea cealalta a orasului cand poti sa mergi la un supermarket cat mai apropiat.

  Reply

Lasa un comentariu