Smart Evo Tel partener eMag si husa cumparata de la ei

Postat la 18:09 | Scris de Daniela

Olla, guys!

Stiu ca in scris, nu ne-a mai “vazut” de mult”. Cu fiecare articol pe care il scriu mai des sau mai rar incerc sa ma auto-ambitionez sa scriu mai des dar se pare ca nu pot, insa eu tot incerc. Sunt de obicei tot mai ocupata si timpul nu-mi prea mai permite.

Vreau sa va povestesc o mica intamplare cu cei de la Smart Evo Tel, un partener eMag de la care mi-am achizitionat acesta husa, dar pe culoarea Rose Gold.
Coletul mi-a ajuns complet, toate bune si frumoase pana cand pun husa pe telefon ca sa observ o taietura in partea ei de sus. I-am sunat a2-a zi pe baieti, le-am transmis sa imi trimita alta husa deoarece fiind noua, nu concep sa fie cu defecte si ca este ok daca o desface la ei pentru a vedea daca defectul persista. Zis si facut, dar pare ca a fost un defect din fabricatie ceea ce mi-a parut enorm de rau, deoarece se potriveste perfect cu telefonul.

In fine, mi s-a zis ca mi se trimit banii inapoi, eu stand si gandindu-ma, am zis ok, o pastrez pentru 30 lei cat a fost husa, fara alte complicatii, eu vrand doar o husa nedeteriorata deoarece nu am obiceiul sa trimit produsele inapoi, decat in cazuri extreme. Le-am trimis pe mail niste poze cu husa ca sa isi poata da seama de defect si eventual sa nu mai trimita la alti clienti, iar eu primesc urmatorul reply:

Sincer va spun ca am ramas foarte impresionata. Practic, oamenii s-au simtit vinovati pentru defectul husei chiar daca nu a fost vina lor.

Tot repsectul din partea mea!

[Acest articol a fost scris din propria initiativa pentru buna cooperare de care au dat dovada!]

Share Button

1 Comentariu la Smart Evo Tel partener eMag si husa cumparata de la ei

  1. Fotograful
    April 24, 2017 at 1:10 pm (7 years ago)

    Se pare ca mai sunt sperante pentru Romania. Oricum e un caz fericit…rar…

    Reply

Lasa un comentariu