Cele mai tampite replici de despartire

Postat la 16:28 | Scris de Daniela

O scurta lista cu cele mai utilizate dar in acelasi timp neinspirate motive de despartire.

1. Nu e vina ta, e vina mea.

Ce persoana nu a auzit replica asta macar o data in viata? Este o scuza clasica, penibila, folosita de cei fara curaj atunci cand pur si simplu nu vor sa ne spuna direct ca si-au gasit pe altcineva … sau ca pur si simplu nu ne mai suporta. Ar trebui sa ne faca sa ne simtim mai bine, insa nu o face. Dimpotriva. Ne simtim mintiti si insultati.

2. Esti prea bun/a pentru mine.

Cei care folosesc replica asta vor sa lase senzatia ca iti fac tie o favoare atunci te parasesc. Jenant. Putem sa “mirosim” minciuna de la un un kilometru distanta!

3. Avem nevoie de o pauza…si apoi mai vedem.

Daca ai auzit cuvantul “pauza” poti deja sa iti iti pui o multime de semne de intrebare. Sunt slabe sanse sa va continuati relatia dupa asa numita “pauza”. Poate ca pur si simplu nu are curaj sa spuna lucrurilor pe nume si amana momentul decisiv. Chiar daca dupa “pauza” relatia pare ca poate continua, e ca drumul spanzuratului catre executie. Va mai dura putin.

4. Nu sunt pregatit/a pentru o relatie serioasa

Traducere: “Sunt prea las/a ca sa iti spun in fata ca nu mai vreau sa fiu cu tine”. Nu se despart de tine ca sa fie singuri, ci pentru a se bucura de alta compania.

5. Sunt atat de ocupat la serviciu in perioada asta si nu am timp pentru o relatie

Ce persoana e atat de ocupata incat nu se poate intalni o ora, doua dupa serviciu ca sa ia cina sau sa bea un pahar de vin cu partenerul? Dar timp pentru iesit cu alte persoane are! Este vorba de prioritati, iar tu pur si simplu nu mai esti printre ele.

Share Button

5 Comentarii la Cele mai tampite replici de despartire

 1. Fotograful
  December 29, 2015 at 2:29 pm (8 years ago)

  Sper ca acest articol sa nu fi fost inspirat de o experienta personala, neplacuta, a ta…Daniela… Cat despre replici si motive…no comment… Din pacate toti suntem obligati la un moment dat, mai mult sau mai putin, sa facem fata lasitatii celuilalt… Ca asa e viata…

  Reply
 2. Razvan
  December 29, 2015 at 10:29 pm (8 years ago)

  Toate aceste replici le-am zis la aceeasi persoana, iar astazi tot cu ea sunt. Prima data m-am despartit de ea si dupa am umblat sa ma impac cu ea. Si tot asa, pana mi-am invatat minte.

  Reply
 3. marian
  January 1, 2016 at 12:14 pm (8 years ago)

  Trebuie sa lasi loc pentru impacare!

  Reply
 4. utilaje covrigarie
  January 5, 2016 at 8:48 pm (8 years ago)

  Aici le-ai cam enumerat pe toate si cam des le-am auzit ori din proprie experienta ori de la altii !

  Reply
 5. Mihai
  January 10, 2016 at 1:20 am (8 years ago)

  In spatele acestor replici sunt frustrari sau dezamagir care din pacate multi nu au curajul sa le impartasesca.

  Reply

Lasa un comentariu