“Ponta: Şansele lui Băsescu, sunt infime.”

Postat la 23:00 | Scris de Daniela

Șansele lui Traian Băsescu de a reveni la Cotroceni, sunt infime. Eu cred într-un verdict de validare a referendumului și de demitere a lui Băsescu, da cu 6-3, da pentru că așa este legea… Dacă această mișcare și presiune politică funcționa, lucrurile se închideau repede.

Acum, toată lumea ştie că numărul votanţilor impotriva lui Băsescu a fost mai mare decât numărul susţinătorilor atâta la referendum cât şi când a fost votat la prezidenţiale. Şi atunci, dar şi acum s-a furat enorm. Pe tot parcursul referendumului am spus că dacă iarăşi Băsescu va câştiga, înseamnă că iarăşi s-a furat şi aşa a şi fost.

Share Button

4 Comentarii la “Ponta: Şansele lui Băsescu, sunt infime.”

 1. Aniela Deby
  August 18, 2012 at 3:25 am (12 years ago)

  Nu stiu ce sa zic..dar Basescu e un porc :D

  Reply
 2. Dragos
  August 19, 2012 at 9:44 am (12 years ago)

  Si USL n-a furat? Aoleu… si inca cum. Pot si dovedi, pe plan local. Am un prieten care a fost intr-o sectie de votare. A furat USL ca la balamuc.
  Apropo, vineri a venit un militian burtos de la politia locala la mine acasa si m-a intrebat daca am votat la referendumul de pe 29. I-am zis ca nu si mi-a zis ca nu poate spune mai multe dar v-a reveni. Asta ma face sa cred ca “am votat in lipsa”. Uite asa se face in Romania.
  Nu tin cu Basescu, vreau sa se duca invartindu-se pe o nava si sa dispara odata, dar cand vad cine vine in loc… o fi Basescu porc, dar astia sunt mari hoti. Mari.
  Nu uitati ca la alegerile din 2008 Ponta a zis ca masina de furt a PDL a functionat mai bine decat masina de furt PSD. Deci si dupa ce a recunoscut in fata ca au o masinarie de furturi electorale romanii tot tin cu el. La fel si cu plagiatul.
  Toti ar trebui blamati. Romania n-are nici o sansa cu asemenea conducatori. Pleaca Strula, vine Bula.
  Imi pare rau sa spun asta, dar traiesc intr-o tara de tampiti, unii fiind chiar tampiti cu studii.

  Reply
 3. Bucur
  August 19, 2012 at 10:51 pm (12 years ago)

  uraa jos base zic :))

  Reply
 4. Laurentiu
  August 22, 2012 at 11:29 pm (12 years ago)

  Si se pare ca ce a spus Ponta si Antonescu n-au fost decat gogosi pentru presa…Base e din nou acolo!

  Reply

Lasa un comentariu