Ponta are teamă de Băsescu?

Postat la 9:00 | Scris de Daniela

Nu cred că doar eu mă întreb chestia asta. Ieri m-am uitat la un comunicat de presă dat de Crin Antonescu, în jurul dimineţii, în care explicate cum va sta treaba cu USL după numirea şefului DNA, ştiind cu toţii că una din opţiunile lui Victor Ponta au fost Koveşi.

Nu mă pricep extrem de bine la politică dar urmăresc zi de zi ce se întâmplă, mai ales dimineaţa. Crin Antonescu nu era mulţumit de numirea lui Victor Ponta spunând că va putea continua şi fără Ponta în cazul în care va numi un om de al lui Băsescu. Nu ştiu câţi dintre voi ştiţi, dar Băsescu după ce nu va mai fi preşedinte, automat nu va mai avea nici imunitate şi direct la pârnaie va ajunge. Omu vroia să se asigure de acum că va fi un om de al lui acolo unde trebuie, adică la DNA.

Mi-a plăcut totuşi de Crin Antonescu că ţine cont, conform declaraţiilor, de părerile poporului. Iar ca să nu cădem în penibil, e clar că lui Victor Ponta îi este teamă de Băsescu şi mă întreb şi eu oare de ce? Nu ştiu sigur dacă l-ar putea demite din funcţie, dar ţinând cont ce s-a întâmplat cu Emil Boc, când lumea a ieşit în stradă şi mai era puţin să înceapă o nouă revoluţie, ar trebui să ştie că poporul, majoritatea, este de partea USL-ului. Evident, s-a văzut la vot cât şi cum s-a votat şi că majoritatea ei o deţin.

Sunt aici fragmente din emisiunea Sinteza Zilei, în care Victor Ponta şi-a susţinut nominalizaţii.

Share Button

Lasa un comentariu