Poker Hold’em

Postat la 12:51 | Scris de

Joc acest joc de carti de multi ani. N-are rost sa explic regulile jocului, daca chiar nu stiti puteti sari de acest articol.

Ca orice jucator mai pasionat, joc si on-line pe diverse site-uri (PokerStars, PartyPoker, FullTiltPoker). On-line joc pe mize foarte mici, pe bani virtuali, in turnee free-roll sau satellite ce nu presupun taxe mari de participare.

Dar, adevaratul farmec al acestui joc e in jocul fata in fata, cu carti. Nici nu se compara. E ca si cum ai incerca sa compari o cursa de masini pe PlayStation cu o cursa reala. In jocul real nu e implicat computerul care de multe ori da in compensatie, nefiind atat de aleatoriu pe cat vrea sa para(sezatie personala).

In jocul real sunt mai multe variabile fiind implicata si psihologia umana. In unele situatii e si adrenalina.

“Pentru a supravietui, trebuie sa fii dispus sa mori.” In acest joc, trebuie sa fii gata de multe ori sa-ti risti toate jetoanele pentru a castiga. Nu poti castiga fara sa treci prin asta.

“Castigatorii joaca mai putine maini decat cei ce pierd, dar fac pariuri mai mari atunci cand se decid sa joace.” Si in acest joc rabdarea e rasplatita, norocul pe la toti face vizite. Daca ai rabdare si apoi joci mainile bune bine, vei fi rasplatit. Cine greseste mai putin va castiga.

“Jucatorii agresivi sunt cei care castiga turnee.” Daca ti-e teama ca iesi din joc, niciodata nu vei castiga. Totusi, sunt mai multe tipuri de jucatori, fiecare fel de a juca avand avantaje si dezavantaje.

Nu e necesar sa jucati pe mize mari pentru a experimenta senzatiile jocului fata in fata. Se poate juca si cu prietenii pe mize moderate. In speranta ca v-am facut curiosi sa faceti pasul de la jocul on-line la jocul real, o sa inchei aici articolul.

Share Button

4 Comentarii la Poker Hold’em

 1. Refu
  March 21, 2013 at 3:41 pm (11 years ago)

  Si eu m-am gandit ca ar fi mai interesant jocul face-to-face decat sa il joci pe internet, dar trebuie sa-ti gasesti oameni, poate faci un concurs cu bloggeri, ii inviti sa le dai bataie la Poker Hold’em.

  Reply
 2. Gorby
  March 21, 2013 at 9:21 pm (11 years ago)

  Nu mi-a placut niciodata sa-l joc, dar mi-a placut sa privesc.

  Reply
 3. Yamasha
  March 21, 2013 at 11:21 pm (11 years ago)

  nu ma pricep, in plus, nu m-a pasionat niciodata asta…tocmai de aia nici macar regulile nu le stiu…

  Reply
 4. Alex Stan
  March 22, 2013 at 11:18 pm (11 years ago)

  Mi-am cumparat recent un set de poker mai micut, dar folositor, cu toate cele. Sunt multumit de el. Joc aproape in fiecare zi, in special pe internet, si intradevar, e mai interesant in realitate. Insa nu o sa joc pe bani reali niciodata.

  Reply

Lasa un comentariu