Inaugurare cu fast: Victor Ponta la Lugoj.

Postat la 23:59 | Scris de Daniela

Astazi s-a inaugurat un pod peste Timis in orasul nostru. Pod pietonal, atentie! In oras, exista cateva cartiere, in numar de… 5-6-7, nu stiu exact. Locuitorii cartierului unde s-a inaugurat podul, trebuiau sa traverseze orasul ca sa ajunga la piata. Eh, acum acest pod le da posibilitatea sa ajunga intr-un timp mai scurt, atat pe jos, cat si pe bicicleta.
E frumos, n-am ce zice, dar sunt curioasa cat va tine “frumusetea”. Nu ii dau mai mult de 1-2 saptamani sa treaca si sa nu se fure un ghiveci cu flori, sa fie vopsit de tineri dornici de distrugeri sau alte nebunii.

Cu aceasta ocazie, premierul Romaniei, Victor Ponta, s-a aflat astazi la Lugoj, alaturi de Maria Grapini, Ilie Sarbu, Titu Bojin si alti politicieni, printre care si Mihai de la Hi-Q. El ce plm e ca nu ma prind?! Sau ii era fomica? Nu, chiar nu ma prind.
Artificii, dansuri, tarabe si multa tiganie pentru o inaugurare. M-am speriat cand am ajuns si eu la locul cu pricina. Am stat jumatate de ora si am plecat. Multa lume, inghesuiala si prostime!

Si cam asa arata. :)

Cine vrea sa stie mai multe, aici info.

Share Button

7 Comentarii la Inaugurare cu fast: Victor Ponta la Lugoj.

 1. Blog de carti
  May 22, 2014 at 9:37 am (10 years ago)

  Ei, prostimea s-a dus, a ramas podul, care vad ca arata foarte bine. Oricum nu inteleg ce atata fast pentru asa ceva.

  Reply
 2. Cristi
  May 22, 2014 at 11:20 am (10 years ago)

  Podul arata dragut si sper sa fie de un real folos…dar nu am inteles cum tu o fata…ai exprimarea acea cu …suna cam ciudat in articolul unei fete.

  Reply
  • Daniela
   May 22, 2014 at 3:17 pm (10 years ago)

   Pai nu suna ciudat. Suna cum ar trebui sa sune din moment ce nu-l suport. :)

   Reply
 3. Violeta
  May 23, 2014 at 2:25 pm (10 years ago)

  Este dragut podul…sper sa reziste ceva timp..

  Reply
 4. Ciprian
  May 24, 2014 at 6:58 pm (10 years ago)

  Buna ziua,

  Sunt detinatorul magazinului http://www.mobisimo.ro

  Este un magazin ce are ca obiect de activitate comercializarea accesoriilor pentru telefoane, in special a huselor.

  1. As dori sa puneti un link pe site-ul dvs. catre magazinul meu, iar in schimb puteti achizitiona produse de la mine din magazin cu o reducere de 20% (la orice produs) atata timp cat aveti link-ul catre magazinul meu. Nu exista un numar limitat de comenzi.

  Activez intr-o nisa de piata in continua dezvoltare deoarece piata telefoanelor mobile este din ce in ce mai dinamica, iar cerintele clientilor sunt tot mai variate.

  Oricine are nevoie de o protectie adecvata in ceea ce priveste smartphone-ul personal. Cu timpul, numarul de produse din magazinul propriu va creste si veti avea posibilitatea sa achizitionati accesorii de calitate la cele mai mici preturi de pe piata.

  2. Mai mult decat atat, daca adaugati link catre magazinul meu, voi gazdui si eu link catre site-ul dvs pe unul din domeniile urmatoare:

  http://stepsintherightsdirection.com/ sau http://learningtocare.net/

  Ambele site-uri au PR4. Avantajele unui link pe un site ce are page rank 4 este acela ca motoarele de cautare (google, yahoo, etc) ridica importanta respectivului site in cautari (veti urca pe primele pagini ale motoarelor de cautare)

  Sunt interesat si de guest-posturi daca doriti asta!

  Cu stima si interes,

  Ciprian Miron

  (v-as ruga sa trimiteti mail de confirmare pe office@mobisimo.ro daca doriti schimbul)

  http://www.mobisimo.ro

  That’s bellissimo

  Reply
 5. Mira
  May 29, 2014 at 2:48 pm (10 years ago)

  Arata bine podul…sper ca este si rezistent..

  Reply

Lasa un comentariu