Tablete, laptop, telefoane si noua tehnologie care ne invadeaza viata

Postat la 12:25 | Scris de Daniela

Eu am in casa un calculator si un laptop. Saracul calculator sta inchis de zile, poate chiar saptamani bune. Nu ma atrage deloc sa il deschid. Nu pentru ca e mare (fizic), ci pentru ca m-am obisnuit asa mult cu laptopul, incat imi fac absolut toata treaba pe el. Calculatorul il tin doar pentru imprimanta si pentru sistemul 5.1 – care nu stiu daca poate fi atasat si la laptop, dar din cate am intrebat, nu se poate.

Am inceput sa iau laptopul dupa mine cand plec la drum lung. Am avut si o tableta pe mana tocmai de BlackFriday anul trecut, dar am dat-o pentru ca nu m-a atras deloc. In plus, nu era cine stie ce. Latopurile in general, mi se par mult mai indispensabile decat tabletele si calculatoarele.
Citesc cum vrea Microsoft sa inlocuiasca laptopurile si nu imi place deloc ideea de a face tablete imense doar ca sa inlocuiasca o alta tehnologie care nu (cred eu) va disparea niciodata.

Cu smartphone-urile m-am lamurit. Sunt bune, modele noi se lanseaza de la o zi la alta si apropo, eu am Samsung Galaxy S4 si-mi place la nebunie. Noul Samsung Galaxy S5 nu ma atrage deloc din simplu motiv ca e si mai mare si nu are mare lucru in plus.

smartphone, tableta, laptop

Share Button

9 Comentarii la Tablete, laptop, telefoane si noua tehnologie care ne invadeaza viata

 1. munca in strainatate
  May 21, 2014 at 3:01 pm (10 years ago)

  si mie imi place mai mult pe laptop decat pe tableta, parca laptopul e mai practic…

  Reply
 2. Adri
  May 21, 2014 at 3:57 pm (10 years ago)

  Cand trebuie sa plecam din oras jumatate de bagaj se umple cu laptopuri, tablete, incarcatoare si telefoane…

  Reply
 3. Maria
  May 21, 2014 at 5:22 pm (10 years ago)

  Clar laptopul este mult mai practic..nici eu nu mai folosesc calculatorul de ceva timp..

  Reply
 4. Eugen
  May 21, 2014 at 7:26 pm (10 years ago)

  Atat tabletele cat si laptop-urile sunt mai utile acum…

  Reply
 5. Nolte
  May 22, 2014 at 1:27 pm (10 years ago)

  laptop si smartphone cele mai practice !

  Reply
 6. exclusiv24
  May 26, 2014 at 4:10 pm (10 years ago)

  Oare de ar disparea ce am face fara ele?

  Reply
 7. Targoviste
  May 28, 2014 at 9:26 pm (10 years ago)

  Este putin ciudat faptul ca facem tot felul de dispozitive, dar e ciudat ca nu facem ceva util, care sa ne ajute viata ceva care sa fie precum o unealta, insa probabil ca se merge pe ideea ce vrea toata lumea. nu pe ce are nevoie doar 1-10% din oameni, cum ar fi un fier de calcat fara fir…
  Dar na, depinde de fiecare ce si cum.

  Reply
 8. DJ Nunta Bucuresti
  May 30, 2014 at 2:55 pm (10 years ago)

  Hai sa spunem asa: Ce face un PC nu face un laptop, ce face un laptop nu face o tableta, tableta este doar un smartphone mai mare. Si ma refer la capacitatea de stocare, procesor, memorie, aplicatii. In ce ma priveste nu pot folosi laptopul ca statie grafica sau procesare video. In schimp iau laptopul dupa mine la prezentari de exemplu, unde pun filme sau poze procesate pe PC. Si binenteles tableta sau smartphone pe o terasa pentru like-uri pe facebook. Fiecare device cu treaba lui.

  Reply
 9. Conta PFA
  May 31, 2014 at 12:23 am (10 years ago)

  In domeniul in care lucrez, este de preferat laptop-ul. Mi-a fost de mare folos in ultimul an de facultate pentru cursuri, licenta, intalniri cu colegii, etc.

  Reply

Lasa un comentariu