Piaţa online din România este în creştere

Postat la 19:37 | Scris de Daniela

Eu nu am obiceiul să cumpăr online. Pot număra pe degete produsele pe care le deţin şi sunt cumpărate online. De obicei nu am încredere că mi se livrează măsura potrivită, când e vorba de haine sau încălţăminte. La electrocasnice sau electronice mai merge că pe site ai toate specificaţiile şi unele produse pot fi testate dinainte.

Plăţile online sunt cele mai frecvente operaţiuni efectuate de către noi. Este mult mai simplu, nu mai trebuie să te deplasezi până la sediu să plăteşti 30 lei, chiar dacă se percepe comision e mult mai confortabil.

O dată cu gustul plăţilor pe net din fotoliu comod, începem să ne lenevim, să nu mai avem chef să ne deplasăm până la tomberonul cu gunoi sau sa ne aducem o sticlă cu apă.

Share Button

2 Comentarii la Piaţa online din România este în creştere

 1. Dragos Bunea
  November 7, 2011 at 4:17 pm (13 years ago)

  Cand e vorba de haine sau incaltaminte si eu sunt un pic reticient desi am achizitionat de-alungul timpului atat incaltaminte cat si haine insa daca vine vorba de electronice si it nu am nici un fel de reticiente, in 99,99% din cazuri am fost super-multumit!

  Reply
 2. Calivita
  November 7, 2011 at 6:48 pm (13 years ago)

  Si eu la multe chestii sunt reticente4…in special la haine si incaltamine, cum ziceti si voi. De obicei la incaltamainte e cel mai grav. In functie de firma poti purta cam pana la 3 numere diferite si cum nimeresti dsca nu probezi ?
  La heine oarecum la fel….daca nu probezi nici nu sti daca iti sta bine sau nu, sau daca numarul acela iti vine intocmai. E greu ca oamenii sa iaba increder ein shoppingul on-line. O sa mai dureze ceva vreme…

  Reply

Lasa un comentariu