paragraful perfect #1

Postat la 0:39 | Scris de Daniela

Începând cu 1 septembrie (aşa s-a nimerit), voi începe ca de fiecare dată când dau de un paragraf în care omu le zice bine, îl voi posta aici sub titlul “paragraful perfect”.

Am momente când îmi place să ascult muzică mai veche, precum Mihaela Runceanu. Iniţiam am scoll-uit ca să văd şi alte clipuri de la recomandări, dar nu ştiu cum de mi-a sărit privirea la comentarii şi l-am zărit pe acesta:

paragraf adevar1

Sunt total de acord. Doar că în ziua de azi dacă nu mai apari cu fundul gol pe scenă nu mai eşti băgat în seamă de noua generaţie. Nu se va compara niciodată aceste melodii lăsate de artiştii adevăraţi ai României, cu cele din ziua de azi. Nu spun că nu există artişti care fac cinste României, doar că toată lumea mai nou cântă şi deja e vedetă. Dar am stabilit deja că în România nu există vedete!

Share Button

2 Comentarii la paragraful perfect #1

 1. Flyere
  September 1, 2013 at 8:32 pm (11 years ago)

  imi place mult blogul tau

  Reply
 2. Alex
  September 1, 2013 at 8:42 pm (11 years ago)

  In Romania exista doar curve care ziua dau din gura si noaptea dau din cur, pentru a incasa bani, si se considera vedete. Zau, e chiar penibil ce se intampla, mi-e scarba mie…dar lor nici nu le pasa…. Ce sa zic, asta e, suntem o tara plina de curve, doar se vede asta pe Facebook, asa ca existand astfel de retardati, nici nu ai cum sa oferi ceva de calitate, ca nu ai cui, pur si simplu !

  Reply

Lasa un comentariu