Nokia iese primul din mulţime

Postat la 15:35 | Scris de Daniela

Nokia vrea să lanseze noul smartphone Lumina cu Windows 8, înainte ca cei de la Apple să scoată la suprafaţă iPhone 5. Produsele de la Nokia sunt extrem de bune şi întotdeauna am fost mulţumită de ele. Sper însă, să nu clacheze cu sistemul de operare chiar dacă ei se bazează pe campania de advertising derulată de Microsoft pentru Windows 8.

Şanse prea mari nu mai are Nokia să revină pe prima poziţie atâta timp cât Apple sau HTC scoate în fiecare an câte un smartphone.

Share Button

9 Comentarii la Nokia iese primul din mulţime

 1. Catalin
  August 6, 2012 at 3:43 pm (12 years ago)

  Poate nu au sanse sa aiba cel mai vandut smartphone, dar cu siguranta vor face o multime de bani de pe urma sa.

  Reply
 2. Laurentiu
  August 6, 2012 at 5:18 pm (12 years ago)

  Ar mai fi de adaugat si Samsung pe lista adversarelor lui Nokia…Daca vor trece pe Android, asa cum se anunta, eu cred ca au sanse mari sa revina unde au fost candva.

  Reply
 3. Yamasha
  August 7, 2012 at 8:50 am (12 years ago)

  Sa vedem daca va avea succes cu Windows 8. E posibil ca Microsoft sa isi ia teapa mare cu sistemul lor de operaer. Cel putin asa zic criticii. :D

  Reply
 4. Viber
  August 7, 2012 at 9:20 am (12 years ago)

  Degeaba scot ceva ce are toata piata, mai bine rezolvau problema cu bateria(sa tina mai mult incarcat) si toata lumea si-ar cumpara smartphone nokia. Nu cred ca ii place cuiva sa incarce zilnic telefonul.

  Reply
 5. Dragos
  August 8, 2012 at 12:56 pm (12 years ago)

  Nokia inca nu si-a dat seama ca Windows Mobile n-a prins la public. Versiunea noua de ce ar face exceptie? De ce sa dai vrabia din mana pe cioara de pe gard? Mai ales daca ai un Android care nu te-a dezamagit. De ce sa risti sa schimbi cu telefon cu Windows Mobile?
  Android ruleaza pe multe tipuri de terminale, o multime de dezvoltatori fac din ce in ce mai multe aplicatii, “custom rom” etc etc. Windows Mobile nu va fi niciodata “open source”.
  Totusi, de dragul competitiei, sper ca Windows Mobile va fi un concurent serios pentru Android, din concurenta apar inovatiile si progresul.

  Reply
 6. Daniela
  August 8, 2012 at 5:51 pm (12 years ago)

  @Dragos: imi ajnunge Windows pe laptop. Deja e prea mult si pentru mobil, asa ca Android e perfect in acest moment si da, vorba ta, sunt multe aplicatii.

  Reply
 7. Ciprian Pardau
  August 9, 2012 at 9:50 pm (12 years ago)

  Strategie: asteptam produsul adversarilor, il studiem cateva luni si scoatem propriul gadget cu specificatii asemanatoare sau foarte putin asemanatoare.

  Fictiune. Poate.

  Reply
 8. Alin Matei
  August 16, 2012 at 12:59 pm (12 years ago)

  Și eu am fost mereu mulțumit de produsele de la Nokia , doar că nu prea sunt apreciate , și primele smartphone-uri ale nokia-ului au cam dat greș , din păcate ..

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Nokia iese primul din mulţime

Lasa un comentariu