Nepăsarea oamenilor faţă de oameni

Postat la 22:06 | Scris de Daniela

La fel ca în orice cartier, locurile de parcare sunt puţine şi tot locatarul ar vrea ca maşina lui să stea sub geam, însă nu tot timpul este posibil.
La mine în familie sunt 2 maşini. Una a mea şi una al tatălui. Eu am locul bine stabilit şi toată lumea ştie că acolo parchez eu. Toată lumea cu bun simţ evident. Dar cum suntem vecini unii de atâţia ani, mai că nici nu se pune problema.
Tatămiu când vine de la lucru, dacă nu găseşte loc în faţa blocului o lasă unde apucă. Ştie că una ajunge. Alţii nu ştiu şi îşi aduc tot parcul auto. Dacă le spui, zic că ştiu ei ce e bine.

Nu m-am interesat încă la primărie dacă se poate plăti pentru loc de parcare în faţa blocului. Dar, ţinând cont că primăria deabea asfaltează unele străzi, nici vorbă de locuri de parcare amenajate. La unele blocuri sunt, dar nu la toate. Poate aşa nu vor mai interveni discuţii.

Partea proastă e atunci când vine cinva în gazdă sau musafir. Puţini sunt cei care se gândesc că există nişte locatari care totuşi, stau de ani buni şi că vine Gigel şi se parchează direct pe beton că dincolo era noroi nu e o idee bună. Iar asta înseamnă lipsă de respect. Şi nici nu am văzut să se întrebe dacă acolo e locul de parcare cuiva.

În fund îi doare şi când parchează pe două locuri. Nu se gândesc că mai intră o maşină. Deh, noi să fim sănătoşi dar comportamentul în trafic ar trebui învăţat încă din şcoala de şoferi şi mă gândesc serios să fac nişte articole intitulate “Comportamentul în trafic.”

Share Button

6 Comentarii la Nepăsarea oamenilor faţă de oameni

 1. Taraboste
  September 18, 2012 at 11:36 am (12 years ago)

  E cu dus si-ntors problema. Chiar si pe locurile platite la primarie, in timpul zilei au voie sa parcheze si alte masini. Iar daca locurile nu sunt marcate si inscriptionate, de unde vrei sa stie un vizitator ca locul X, de langa pom este al lui nea Vasile, ca locul de lanaga este a lui Gigel si ala mai la umbra sub al treilea geam e al tau. Daca vin in vizita la vecinul de la 4 trebuie mai intai sa fac sondaj in bloc sa intreb unde am voie sa parchez? Nu crezi ca este absurd?

  Reply
 2. Alina
  September 18, 2012 at 12:07 pm (12 years ago)

  of course that ist true ….helouuu fieacare om ii pe cont propriu deci fiaecare trebe sa isi pazeasca spatele

  Reply
 3. Bucur
  September 18, 2012 at 10:34 pm (12 years ago)

  uite de aia nu i-mi place sa stau la bloc asta e unul dintre motive :))

  Reply
 4. Daniela
  September 19, 2012 at 11:11 am (12 years ago)

  @Taraboste daca tu esti locatar de mai bine de 20 de ani si vine Gigel si parcheaza pe locul tau, iar tu ai venit de la servici, vrei sa te odihnesti si interesant, n-ai unde sa parchezi. Zi-mi cat de multumit esti. Si sa nu uitam ca locurile de parcare sunt limitate.
  Dar pana la urma, fiecare cu conceptia lui. Titlul spune tot.

  Reply
 5. Alexandra
  September 20, 2012 at 11:37 am (12 years ago)

  Asa e in Romania peste tot. Nu e de mirare.

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Nepăsarea oamenilor faţă de oameni

Lasa un comentariu