Nemţii nu mai au voie să participe la petreceri pe Facebook

Postat la 17:19 | Scris de Daniela

Se pare că reţeaua de socializare Facebook, devine din ce în ce mai delăsătoare pentru mulţi oameni chiar dacă la începutul anului s-au înregistrat un numar foarte mare de vizitatori cât şi de conturi active.

Oficialii ministerului de interne din Germania a mai multor landuri, au interzis convocarea de de petreceri prin intermediul reţelelor de socializare, în special Facebook.

“În momentul în care siguranţa şi ordinea publică ajung să fie ameninţate, convocarea petrecerilor prin intermediul Facebook trebuie interzisă”, a susţinut, într-o declaraţie pentru ‘Welt am Sonntag’, ministrul de interne al landului Saxonia Inferioară, Uwe Schunemann.

De aceeaşi părere este şi Ralf Jager, ministrul de interne al landului Renania de Nord-Westfalia, care consideră că “dacă există indicii privitoare la un potenţial pericol pentru participanţi sau pentru terţele persoane participante la petrecerile convocate prin intermediul Facebook, atunci responsabilii cu ordinea locală trebuie să interzică astfel de convocări”. (sursa)

Ia fiţi atenţi puţin aici: “Autorităţile au început să fie din ce în ce mai îngrijorate de organizarea unor astfel de petreceri la începutul lunii iunie, în momentul în care o adolescentă de 16 ani a lansat pe Facebook, din greşeală, în sistem nerestricţionat invitaţia la ziua ei şi, prin urmare, la uşa ei s-au prezentat nu mai puţin de 1.600 de persoane. Din acest motiv, peste 100 de agenţi de poliţie au fost trimişi pe teren pentru a controla situaţia în cartierul din Hamburg în care avea loc petrecerea. În final, 11 persoane au fost reţinute pentru agresiuni fizice şi provocarea de daune materiale.”

Ce-o fi fost în capul fătucii ăsteia?:))

Share Button

2 Comentarii la Nemţii nu mai au voie să participe la petreceri pe Facebook

 1. DannielPH
  July 3, 2011 at 5:59 pm (13 years ago)

  Copii mici si inocenti. Am vazut un clip de la petrecerea respectiva. Era haos.

  Reply
 2. Daniela
  July 3, 2011 at 7:56 pm (13 years ago)

  Haha. Eu nu am apucat sa vad.

  Reply

Lasa un comentariu