Facebook nu mai e o atracţie

Postat la 12:28 | Scris de Daniela

Dacă în unele state, numărul utilizatorilor crește, există deja țări unde utilizatorii de Facebook deja încep să-și șteargă conturile. Și nu e vorba de câțiva useri, ci de milioane.

Astfel, conform ultimelor date, Facebook a pierdut 6 milioane de utilizatori în Statele Unite doar în ultima lună, de la 155,2 milioane de utilizatori, la 149,4 milioane. (sursa)

Nu ştiu pe ce bază se fac aceste calcule, deoarece dacă ne gândim să ne uităm la numărul de înregistrăi, vor zice cei de la Facebook, Hi5, MySpace şi alte nebunii, wow ce tari sunte, uitaţi câţi utilizatori ne calcă pragul.
Păi nu sunteţi tari nici care din cei menţionaţi deoarece toată lumea ştie ce îţi poţi face o grămadă de conturi cu mail-uri diferite. Aici intervine acel “număr mare” de înregistrări. Atâta timp cât nu exisă o modalitate de stergere a conturilor inactive pe lungă durată sau ştergerea-banarea mai multor conturi pe acelaşi ip, e inutil să ne laudăm cu nişte cifre.

Dacă lumea începe să se plictisească de reţele de socializare, să-şi facă blog :D. Aşa intervin mai multe campanii, mai multă lume ajutată prin intermediul bloggerilor, mai mulţi bani, nu? :D Deci, sunt ‘n’ motive pentru care lumea poate fi atrasă să-şi creeze un blog. (apropo de postul lui Chinezu)

Share Button

Lasa un comentariu