Masacrul din Siria

Postat la 13:04 | Scris de Daniela

Citeam pe diferite site-uri despre masacrul din Siria. Inca o dovada ca nu suntem altceva decat niste animale inteligente, pe care lipsa educatiei si culturii le transforma in bestii, pentru care uciderea unor copii nu reprezinta mare lucru.

Nu stiu daca petitia de mai jos va rezolva mare lucru, dar totusi mi-am pus si eu votul acolo.

http://www.avaaz.org/ro/syria_will_the_world_look_away_c/

Share Button

7 Comentarii la Masacrul din Siria

 1. Bogdan.Cretu
  May 31, 2012 at 1:09 pm (12 years ago)

  Cat timp e Bashar al Assad la conducere, o petitie ar avea sorti de izbanda mai mici decat incercarea de a pune o nuca pe perete. Omul ala e un dictator preocupat doar cum sa nu pateasca ca Gadaffi sau Mubarak. Pana nu vor fi interventii puternice ale statelor mai serioase, asemenea carnagii vor avea loc constant.

  Reply
 2. bucuros
  May 31, 2012 at 4:27 pm (12 years ago)

  de votat votez si eu.. dar nustiu cat ajuta.

  Reply
 3. Cristi
  May 31, 2012 at 8:08 pm (12 years ago)

  Votam cu toti, impartim cu toti ca sa vada si cei care inca nu au auzit. Dar oare o sa fie de ajuns. Eu de unul sper ca acesta va conta si intr-un fel sau altul vor putea face ceva impotriva acestui conducator, care ia fericirea parintilor si o viata nevinovata, fara motiv.

  Reply
 4. biletul zilei
  May 31, 2012 at 9:42 pm (12 years ago)

  statele puternice nu cred ca vor intervenii prea curand tinand cont de interesele financiare ale diferitelor state.in mod deosebit Franta care in repetate randuri a sustinut regimul lui Bashar al Assad

  Reply
 5. Laurentiu
  June 2, 2012 at 8:26 pm (12 years ago)

  Sincer sa fiu, noi avem noroc ca animalele nu au ‘dreptul’ la educatie :) Suntem printre cele mai inferioare creaturi daca nu avem parte de educatie.

  Reply
 6. Caderea parului
  June 7, 2012 at 12:00 pm (12 years ago)

  Cei de la avaaz.org au facut multe lucruri pozitive de cand activeaza. Eu am auzit de ei prima data cand a aparut agitatia cu ACTA, aveau ei o petitie impotriva celor de la acta pe care am semnat-o si eu. Am semnat si petitia de care ai mentionat tu.

  Reply
 7. alina
  June 8, 2012 at 1:29 am (12 years ago)

  pacat ca mai exista inc aasa locuri..

  Reply

Lasa un comentariu