Localizarea si tot balamucul creat in jurul unei tragedii

Postat la 11:11 | Scris de Daniela

Unii spun ca se putea localiza avion prabusit, altii spun sa nu ii ascultam pe aia care ziceau ca se putea, altii isi dau cu parerea doar sa scrie.

Eu vreau sa luam in calcul cateva aspecte:
1. inainte de prabusire, pilotii au comunicat cu turnul de control. Deci si prin urmare, acel turn de control cu siguranta avea un gps pe care le urmarea toate miscarile, dar nu stiu in ce masura ii putea localiza cu exactitate.
2. din ce am vazut aseara si azi pe la tv, SRI si STS s-au ocupat de localizare si nu au facut nimic.

Toti isi dau cu parerea despre telefoane si aplicatii de localizare. Ma amuza! Daca cineva se mai gandea la aplicatii gen WhatsApp si Send Location si mai stiu eu ce in acele momente…. sunteti prosti!

Share Button

7 Comentarii la Localizarea si tot balamucul creat in jurul unei tragedii

 1. Yamasha
  January 21, 2014 at 5:56 pm (10 years ago)

  Romanii sunt obisnuiti sa critice, mai ales la tragedii. Daca ar fi vreunul in domeniu, as zice, dar multi habar n-au ce vorbesc.

  Reply
 2. Andrei
  January 22, 2014 at 12:41 am (10 years ago)

  Prea multi priceputi si prea putini care sa-si dea interesul avem in tara asta…
  Presa mediatizeaza un caz, dar eu sunt sigur ca zilnic exista oameni care mor din prostia altor oameni…sau indiferenta…sau lasitate…

  Reply
 3. turbo
  January 22, 2014 at 4:59 pm (10 years ago)

  a fost doar dezinteres din partea turnului de control, iar aparatura ultra performanta pe care n-a stiut s-o foloseasca, i-a batut.

  Reply
 4. Cizma
  January 22, 2014 at 5:16 pm (10 years ago)

  Poate echipa de salvare nu s-a confruntat niciodata cu un asemenea caz (sa comunice in timp real cu una din victime inca aflata in avion).

  Reply
 5. Dragos
  January 23, 2014 at 7:19 pm (10 years ago)

  Cred ca nu intelegeti aproximarea. STS a aproximat zona intr-o limita de 200 km patrati. Bucuresti are cam 230 de km patrati. E ca si cum ai zice: vezi ca arde ceva in Bucuresti, cauta dupa fum. Noaptea, pe ceata. Iar aia cu turnul de control si aviatia romana civila in general, nu au decat informatia data de radar, iar avionul coborase sub inaltimea radarului. O suma de aparaturi depasite, incompetenti si ambitie politica cretina.

  Reply
 6. Perfu
  January 23, 2014 at 9:31 pm (10 years ago)

  E pacat ca in era tehnologiei o localizare exacta nu prea s epoate face decat in anumite cazuri

  Reply
 7. Andrei
  February 5, 2014 at 4:28 pm (10 years ago)

  Nu se pune problema de o localizare prin intermediul unor aplicatii, sunt banalitati. Chestia e ca orice avion trebuie monitorizat, drept dovada ca daca se intampla asta, erau cu totii in viata. Vina apartine autoritatilor, asta este evident!

  Reply

Lasa un comentariu