LEAPŞĂ: Câţi bani se fac din blogging

Postat la 13:51 | Scris de Daniela

Mersi Cătălin. Din păcate am să răspund foarte pe scurt, deoarece nu am chestii foarte interesante se spus.

1. Bani din blog în anul 2012
Sinceră să fiu nu ştiu o sumă exact deoarece mi s-a făcut transfer bancar, neavând Paypal până de curând. Pot să estimez undeva la 30-40€ fără să exagerez.

2. Metode folosite
Intru pe anumite site-uri, prezint blogul, iar dacă lumii îi place. Mă contactează pentru diferite servicii.

3. Câte bloguri am?
Doar acesta. Este puţin mai dificil să întreţi mai multe bloguri. Necesită mai mult timp, etc etc. Am unul şi bun şi sper să fac treabă cu el. Dacă pe parcurs îmi voi deschide altul pe o anumită nişă, vă voi anunţa.

4. Trafic
Deocamdată nu e aşa mare. Undeva la 100 unici/zi, majoritatea venind din Google. Ţinând cont că traficul a venit de la sine, se vede clar că nu am folosit nici o metodă neadecvată pentru a mări traficul de pe o zi pe alta. Îmi place să vină totul de la sine.

dcblog

Share Button

5 Comentarii la LEAPŞĂ: Câţi bani se fac din blogging

 1. Danniel
  March 11, 2013 at 2:25 pm (11 years ago)

  E ok, avand in vedere ca nu ai facut blogul pentru a castiga bani (banuiesc), dar daca iasa ceva acolo, sa platesti hostul si domeniul, e bine primit. Cat despre trafic si mai ales traficul fals, google penalizeaza pe cei ce utilizeaza metode neortodoxe. 100 de cititori e un numar bunicel, atata timp cat nu ai o nisa anume. Vorba aia, putini da buni! :)

  Reply
 2. Cafea cu taifas
  March 11, 2013 at 2:31 pm (11 years ago)

  Au scazut incasarile din advertoriale si linkuri platite, mai ales de cand google le vaneaza. Ramane marketingul afiliat, dar aici trebuie sa iti faci un proiect nisat.

  Reply
 3. Bianca Popa
  March 12, 2013 at 10:47 am (11 years ago)

  Si eu as vrea sa imi fac un blog de genu’ dar nu prea am timp asa si cand am timp nu am chef! :(

  Reply
 4. Kestii
  March 15, 2013 at 1:45 pm (11 years ago)

  Si acei 40 euro sunt buni. De cand cu schimbarile din Google, s-au modificat si metodele de a face bani. Schimbarea algoritmului a adus schimbari de pozitionare si penalizari pentru unele activitati. Prin urmare unele metode de a castiga bani din blogging sufera. Asta nu inseamna ca ele nu mai functioneaza, insa e nevoie de o atentie si o investitie mult mai mari decat pana inainte, ceea ce ridica probleme si cumparatorilor de advertoriale dar dau probleme si celor care comercializau asa ceva. Ele inca mai merg, inca isi fac rolul, insa conditiile au suferit ceva schimbari. Iar daca vorbim de reclame la care traficul conteaza, si aici e problema. Iar afilierea e pe branci la multi dupa schimbarile Google.

  Ca sa scoatem bani din blogging secretul e sa nu mai promovam asa cum o faceam inainte. Ci sa ne vedem de treaba. Spor la bani!

  Reply

Lasa un comentariu