iPhone 5

Postat la 18:44 | Scris de Daniela

De fiecare dată, când producătorii de smartphoneuri scot câte un produs nou, ar trebui să se gândească de ce are nevoie utilizatorul. Pot afla foarte simplu prin intermediu unul poll cu opţiuni.

Vreau să spun câteva chestii despre produsele Apple, în special de iPhone 5.
Am privit câteva filmuleţe pe youtube, despre lansarea iPhone 5 şi ultimele zvonuri. Cu siguranţă e deja produs, doar trebuie să iasă pe piaţă.
O chestie extrem de enervantă pentru mine, este butonul. Am umblat cu iPhone 4 şi a fost nasol să tot apăs pe el din instinct, crezând că este butonul de back. Este de fapt un fel de Exit care… pentru mine nu foloseşte la nimic. Nu mă încălzeşte că iasă din prima din aplicaţie. So what? FU.

Per total nu e schimbat prea mult. Acelaşi design ca şi iPhone 4S, displayul mai mare ceea ce e bine şi posibilitatea de a urmări clipuri HD. Nu vă bucuraţi că şi bateria va fi ceva mai bună. O să mănânce mai mult cu luminozitatea displayului şi altele. Same shit ca şi până acum. Aştept momentul acela când se va crea o baterie care, indiferent de calitatea telefonului şi îmbunătăţirile aduse, ţine minim 48 ore.

Mi-ar plăcea să văd, ca şi la HTC de altfel, butoanele de bază şi anume: Home, Menu şi Back. Sunt un real ajutor mai ales când eşti pe grabă.

Share Button

2 Comentarii la iPhone 5

 1. Ovidiu
  August 23, 2012 at 8:57 pm (12 years ago)

  Politica Apple, pe scurt:

  “More hype, less Iphone”

  Reply
 2. Dragos
  August 23, 2012 at 9:19 pm (12 years ago)

  Exista un smartphone la care bateria tine 48 de ore minim. Se cheama Motorola RAZR MAXX si are baterie de 3300 mAh. Costa aproximativ 2000 lei nou.

  Reply

Lasa un comentariu