iOS7: cele mai frecvente buguri si cum se pot rezolva

Postat la 20:52 | Scris de Daniela

Ca orice alt sistem de operare, de această dată iOS7, noul sistem de operare de pe Apple iPhone 5S, este şi el plin de bug-uri care mai de care.

iMessenger nu transmite mesajele
Mie nu mi s-a întâmplat niciodată ca un mesaj să nu fie transmis, doar dacă erau probleme cu reţeaua. Problemele cu bug-urile de pe noile sisteme de operare Apple nu sunt de azi, de ieri. Bănuiesc că ţineţi minte când au buşit hărţile. În orice caz, fiecare lansare, fie ea de joc, sistem de operare sau altele, vine cu bug-uri.
Una din rezolvările iMessenger este următoarea: Settings > General > Reset > Reset Network Settings sau dacă aceasta nu funcţionează, o altă soluţie ar fi un reboot.

Ecranul
Din câte am înţeles, există un bug al naibii de penibil şi anume, orice om are acces la datele tale indiferent dacă ai o parolă la intrarea în meniu. Această chestie se poate rezolva de aici: Settings > General > Siri şi opriţi Siri.

Aplicatii audio
Din nou o chestie foarte nasoala pare a fi utilizarea unei aplicatii audio si sa va treziti ca cineva va suna. Aplicatie se blocheaza si isi va pierde toate datele. Rezolvarea ar fi activarea modului avion in timp ce ascultati muzica, dar asta nu mi se pare ceva ok din partea unui sistem care promite multe.

Share Button

1 Comentariu la iOS7: cele mai frecvente buguri si cum se pot rezolva

  1. Vice
    October 5, 2013 at 12:37 pm (11 years ago)

    Din cate am auzit mai are si o problema la tastatura :)

    Reply

Lasa un comentariu