Hello

Postat la 18:05 | Scris de Daniela

Ce mai faceti? In primul rand.

In al doilea rand, eu sunt bine. Lipsa activitatii mele de pe blog este datorita faptului ca anul acesta termin facultatea si sunt destul de ocupata in ceea ce priveste licenta si diferitele proiecte de pe la cursuri. In plus, urmeaza si examenele si va fi chinul de pe lume.

In al treilea rand, nu prea mai citesc nici un blog, parca nu ma mai atrag asa tare ca si inainte. Mi se par deja expirate si parca nici ideile nu mai vin ca sa le expui intr-un articol. Cu lipsa de idei m-am confruntat tot timpul.

Am inceput sa joc mai mult Dota 2 decat CS:GO. Deabea astept sa imi iau alt laptop ca sa incerc mai multe jocuri, dar asta dupa ce termin nebunia cu facultatea.

Vremea de afara e urata zi de zi. Dimineata frumos, soare, cald; dupa masa innorat, frig, vreme de stat in casa.

Pe la voi cum e si cum o mai duceti? :-)

Share Button

12 Comentarii la Hello

 1. Yamasha
  May 3, 2014 at 6:50 pm (10 years ago)

  acelasi lucru mi se pare si mie, blogurile parca nu mai sunt ce erau… si eu scriu tot mai rar… parca dispare usor, usor trendul…

  Reply
 2. pipo
  May 3, 2014 at 8:35 pm (10 years ago)

  Inchizi blogul?

  Reply
   • pipo
    May 3, 2014 at 9:23 pm (10 years ago)

    Mai bine inchide-l si asa e pustiu, iar tu te lupti cu ideile…

    Reply
    • Daniela
     May 4, 2014 at 12:18 pm (10 years ago)

     Momentan nu prea mai am timp ca poate o idee ar mai rasari de undeva.

     Reply
 3. bucur
  May 4, 2014 at 8:33 am (10 years ago)

  Ce sa mai zic eu care fac teme si nici adresa mea de blog nu o mai stiu bine :)) succes la licenta, Domnul sa te ajute sa fie bine.

  Reply
 4. Adri
  May 4, 2014 at 2:33 pm (10 years ago)

  Baftă la licență și examene. Pentru blog o să ai timp după ;).

  Reply
  • Daniela
   May 4, 2014 at 4:04 pm (10 years ago)

   Mersi mami. :*

   Reply
 5. Dragos
  May 5, 2014 at 12:24 pm (10 years ago)

  Am mai spus si-o sa repet, cat timp n-o sa se faca echipe si fiecare vrea sa fie pe turta lui, drumul cu blogurile e infundat. Rare sunt cazurile cand un site poate supravietui cu articolele unei singure persoane. Exceptiile nu fac decat sa confirme regula.

  Reply
 6. DJ Nunta Bucuresti
  May 6, 2014 at 2:38 pm (10 years ago)

  “Cu rabdare si tacere / Se face agurida miere” Anton Pann. Mai intai facultatea si pe urma blogul. O sa ai destul timp! Bafta maxima.
  Cat despre subiecte si lipsa generala de idei… Nu as vrea sa ma gandesc ca are legatura si cu “starea natiunii” in momentul asta, asa ca sunt optimist si va spun o foarte scurta istorioara, reala.
  Intr-un parc, pe langa un copac foarte batran si uscat trec zilnic mii de oameni, fara ca acel copac sa le spuna ceva. Printre acei oameni, intr-o zi, a trecut un mare fotograf de peisagistica, a facut o poza si a luat un marele premiu.
  Subiecte sunt, la tot pasul, langa noi, trebuie doar sa ne uitam in stanga si in dreapta.

  Reply
 7. Conta PFA
  May 15, 2014 at 1:46 pm (10 years ago)

  Examenele de final, licenta, terminarea facultatii, pot fi cele mai grele momente ale tale de pana acum. Stiu pentru ca si eu am trecut prin asa ceva, iar daca te apuca nervii e de rau. Asa ca rabdare, calm, moral de beton si bafta maxima!

  Reply

Lasa un comentariu