E oficial! Anul acesta Blackfriday va fi pe 18 Noiembrie

Postat la 12:06 | Scris de Daniela

eMag da startul, iar restul dupa ei.

Black Friday este o singură zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru că așa putem să oferim clienților eMAG cele mai bune oferte de preț și un moment de care să se bucure toată familia”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Sunt tare curioasa ce surpriza la vanzare vor mai avea cei de la eMag in acest an. Au fost masini, a fost aur, acum ce urmeaza? E clar ca trebuie ceva ce lumea cumpara, desi pe toate blogurile din Romania, in fiecare an, raspunsul la intrebarea care va fi surpriza eMag din acest an, toata lumea raspundea: imobiliare. Ca sa-ti iei o casa de Blackfriday, nu e chiar asa usor. E o suma super mare de bani, un apartament sau o casa nu sunt chiar asa accesibile ca si o masina.

Anul trecut de Blackfriday mi-am facut calculatorul cap-coada. Anul acesta, vreau sa mai imbunatatesc performanta acestuia, asa ca voi fi geana pe inca un SSD, poate procesor; in plus, tin neaparat sa imi iau un televizor la care sper sa prind o oferta buna. Sper sa fie concurenta destul de buna la preturi, sa am de unde alege.

Voi ce ati vrea sa va luati de Blackfriday?

Share Button

1 Comentariu la E oficial! Anul acesta Blackfriday va fi pe 18 Noiembrie

  1. Vremea
    November 13, 2016 at 9:18 am (8 years ago)

    Un Galaxy S7 Duos, daca va fi la pret bun, astept sa vad ofertele.

    Reply

Lasa un comentariu