De unde să nu cumperi haine. miniPRIX un site neserios.

Postat la 16:37 | Scris de Daniela

Am început deja dinainte de BlackFriday să mă uit pe site-urile de fashion pentru cadouri de Crăciun. Necumpărând haine de pe net, am ştiut prea puţine, aşa că am mai întrebat pe ici pe colo de un site. Mi-a recomandat un prieten site-ul miniPRIX, că el şi-a luat de acolo cândva, deşi nu garanta pentru ei.
Tocmai eram într-o discuţie, pe messenger cu alt prieten, despre haine. La fel, şi el avea nevoie de nişte site-uri. I-am recomandat pe acelaşi primit de mine. S-a pus şi a comandat un fulat şi o geacă.

Trecuse o săptămână, trecuseră două în care nu a primit nici un mail de la ei şi nici comanda. Astăzi când s-a uitat în mail, hop şi mail-ul de la miniPRIX care sună aşa:

Draga
Valentin,

Comanda ta a fost verificata si pregatita de livrare partial.
Daca doresti sa vizualizezi statusul comenzii, urmareste acest link: (din păcate nu vă pot lăsa link-ul deoarece conţine date personale).
Comanda ta va fi livrata cu Cargus cu nota de transport MNP2010523601.
Multumim

În print-ul de mai sus, dacă vă uitaţi bine veţi observa că geaca nici nu mai există. La preţ total este 0, doar fularul a fost 27 lei. Dă click pe link-ul fularului şi hop:

Eu una m-am lămurit pe seama altora ce fel de magazin au cei de la miniPRIX. Sper că v-am fost de ajutor cu acest articol. Pe viitor încercaţi să fiţi atenţi de unde cumpăraţi.

Share Button

3 Comentarii la De unde să nu cumperi haine. miniPRIX un site neserios.

 1. eu
  January 5, 2013 at 6:52 pm (11 years ago)

  Din ce vad eu, fularul este in continuare in comanda prietenului tau. Ca el nu se mai regasea pe site in momentul in care ai accesat tu linkul..este alta problema. Dar prietenul tau avea fularul pus la pastrare pt. colet. Pt. ce sa mai fie si pe site daca stocul se epuizase?

  Reply
 2. Daniela
  January 5, 2013 at 7:43 pm (11 years ago)

  @eu de ce sa nu mai fie pe site si sa fie mentionat stoc epuizat? In plus, comanda a fost facuta cand toate produsele adaugate in cos existau. Ah si inca ceva, ii venise doar fularul si ce crezi, altul decat cel comandat. Oricum, aveti un mare minus in caz ca esti reprezentantul site-ului.

  Reply
 3. Mary
  May 22, 2014 at 3:50 pm (10 years ago)

  Comand si eu de la ei,si intr-adevar mai fac greseli! Hainele imi plac ca sunt dragute si oarecum ieftine!

  Reply

Lasa un comentariu