Cum poti afla cine ti-a vizitat profilul de facebook si alte lucruri pe care nu le stiai!

Postat la 21:37 | Scris de Daniela

Chestia de mai jos e un mare bullshit! F5 e de fapt refresh si nu apare nimic, dar daca siteul Science 2.0 zice asa, inseamna ca asa o fi.

Conform site-ului Science 2.0 este suficient să apeşi tasta F5 atunci când eşti pe pagina profilului tău, iar cei care îţi apar în caseta „Friends“, cea din dreapta, sunt prietenii care au accesat profilul tău în ultima perioadă!

Cum evitam persoanele de care nu ne place sau blocam aplicatiile?
Despre aplicatii si deranjamentele de pe facebook am mai discutat si intr-un articol anterior in care am scris ca mie una nu imi place sa primesc invite-uri, cu atat mai putin tot felul de aplicatii si jocuri.
Problema asta o rezolvati simplu si usor: mergeti la meniul “Privacy Settings” -> „Blocked People and Apps“ si acolo puteti baga numele celor care va deranjeaza cu tot felul de prostii pe carenu doriti sa le primiti.

Cum stai invizibil pe chat?
Pai e simplu. Ca sa stai invizibil pe tot chat-ul, apasa rotita din dreapta „Advanced Settings“ si alegeti optiunea „Turn On Chat For Only Some Friends“.
Daca vrei sa stai pe invizibil doar la o singura persoana, in casuta de chat ai o rotita pe care apesi si bifezi „Turn Off Chat For“.

Cum salvezi pozele tale sau ale prietenilor de pe facebook cu un singur click?
Intri pe site-ul http://www.facebook2zip.com, te conectezi cu facebook-ul si prin intermediul aplicatiei cauti prietenul caruia vrei sa ii iei pozele si apesi pe butonul de download, selectand albumul pe care-l doresti downloadat.

Articol dedicat pentru MiszAdriii.

facebook-romania-social-media-blog

Share Button

4 Comentarii la Cum poti afla cine ti-a vizitat profilul de facebook si alte lucruri pe care nu le stiai!

 1. Andrada Izabella Mihnea
  July 11, 2013 at 11:56 am (11 years ago)

  Ce zice site-ul respectiv e că poți să vezi prietenii cu care ai interacționat mai mult.

  Dacă vrei să știi dacă X ți-a vizitat profilul des, intri pe pagina lui de Facebook, și dai F5. Dacă printre prietenii afișați apari și tu, e șansa ca omul respectiv să fi intrat frecvent pe profilul tău personal.

  Reply
 2. Daniel
  July 11, 2013 at 11:23 pm (11 years ago)

  hi5 anyone?

  Reply
  • Daniela
   July 12, 2013 at 12:47 am (11 years ago)

   Nu frate, esti de moda veche. :))

   Reply
 3. Mihalcea Valentin
  July 14, 2013 at 4:33 pm (11 years ago)

  Chiar e utila treaba cu descarcatul pozelor.

  Reply

Lasa un comentariu