aBeauty clinique (P)

Postat la 9:42 | Scris de Daniela

Prezentare aBeauty clinique.
Cel mai performant şi utilat centru de estetică corporală şi facială din zona Galaţi – Brăila. Cu o experienţă de peste 14 ani în management şi vânzări, grupul de companii Agress Business a lansat în luna decembrie 2012 brandul aBeauty sub umbrela căruia oferă servicii premium de înfrumuseţare corporală şi facială.

Cu ce se ocupă aBeauty clinique?
Serviciile oferite de aBeauty clinique sunt diversificate şi anume:
– tratamentele profesionale Intraceuticals pe bază de oxigen hiperbaric
– tratamente folosite şi de vedete internaţionale precum Madonna, Eva Longoria, Justin Timberlake, Victoria Beckham, Fergie şi mulţi alţii
– tratamentele de remodelare corporală şi eliminare celulită cu Syneron VelaSmooth Pro
– epilarea definitivă SPL
– mezoterapie pentru buze şi faţă cu fillere Hyaluronica

Unde se află aBeauty clinique?
Clinica aBeauty se află în Galaţi.


Voi vorbi în special despre epilarea definitivă.

Eu mă epilez deja de câţiva ani buni şi nu mai am nici o problemă cu durerea. M-am obişnuit de mult, iar cea mai faină chestie e că pe parcurcursul timpului, părul se răreşte foarte mult. M-am gândit să îmi fac şi o epilare permanentă dar asta înseamnă câteva şedinţe bune pentru îndepărtarea firului de păr. Nu ştiu la ce metode recurg celelalte fete, dar majoritatea celor cu care am vorbit eu folosesc lama, ceea ce este o mare greşeală. Firul începe să se îngroaşe şi devine din ce în ce mai greu de îndepărtat şi mai ales dureros în cazul unei epilări.

În ce constă epilarea definitivă?
aBeauty clinique este un exemplu bun în acest sens, deoarece are în acest moment cel mai nou şi performant aparat de epilare definitivă şi fotoregenerare SPL. Este vorba despre Yperion Or-Ligh, aparatul prezentat oficial în România în luna octombrie 2012. Spre deosebire de alte aparate SPL, Or-Light are un aplicator mai mare ce permite scurtarea procesului de epilare definitivă şi eficientizarea acestuia.

Share Button

1 Comentariu la aBeauty clinique (P)

  1. Marian
    July 13, 2016 at 6:21 am (8 years ago)

    Recomand acest centru de estetica

    Reply

Lasa un comentariu