Amintiri cu un… pamatuf!

Postat la 11:33 | Scris de Daniela

Zilele trecute, navigand pe internet am dat peste un site cu produse de barbierit. Va intrebati probabil ce legatura am eu cu barbieritul, nu? Adevarul este ca nu cunosc prea multe despre acest ritual al barbatilor, dar consider ca un barbat care se respecta se ingrijeste de sanatatea tenului sau. Ei bine, unul dintre obiectele de barbierit, din categoria produselor pentru ras mi-a starnit niste amintiri tare placute. Ati ghicit care sau lasam povestea sa va spuna?

Pentru mine, cele mai asteptate perioade ale anului erau vacantele de vara pe care le petreceam la tara la bunici. Nicaieri nu erau zilele mai insorite si cerul mai instelat decat acolo. Bunicul avea o gramada de ustensile si unelte pe care le gaseam fascinante la varsta copilariei, dar cele mai interesante stateau tot timpul ordonate pe pervazul ferestrei sale. O oglinda cu suport care se rotea, doua aparate de ras vechi, un bol mic, cateva pachete de lame (nu uita niciodata sa-si faca provizii), o crema de ras si …un pamatuf! Tinea mult la instrumentele sale de barbierit si s-a necajit cand in timpul unei ture de “baba oarba” am spart oglinda, dar a uitat repede fiindca asa era el, plin de bunatate. Pamatuful avea si el povestea lui: bunicul il primise de la un camarad de razboi si era parca incarcat de emotiile pe care le traise pe front. Bunicului ii placea sa fie aranjat, fie ca mergea la targ sau la camp si incepea fiecare dimineata barbierindu-se.

Nu stiu ce s-a intamplat cu pamatuful bunicului meu, poate ar trebui sa-mi cumpar unul ca amintire. (Apropo, pamatufurile inca se poarta si am inteles ca sunt o varianta buna pentru cei care vor un barbierit confortabil). Mi-as dori sa mai vad astfel de barbati si astazi, a caror frumusete sa se vada si in interior si in exterior.
Si daca cunoasteti baieti/barbati care sunt in cautarea unor produse de barbierit de calitate sau vreti sa le faceti un cadou fain tineti minte pamatuf.ro, locul unde puteti gasi tot felul de produse pentru ras, fara chimicale, care nu irita pielea si acestia vor fi cu siguranta incantati.

pamatufderas

Share Button

Lasa un comentariu