Cum îndepărtezi turişti

Postat la 0:33 | Scris de Daniela

Simplu şi uşor, fără prea mult efort. Noi de câţiva ani mergem la un complex turistic unde ne simţim foarte bine: grătar, bazin, aer curat, voie bună. Weekedul trecut ne-am hotărât cei drept puţin cam târziu să plecăm, dar nu a fost nici o problemă pentru că ajungând la locul destinat, hop ţop nu e nimeni. Nu ştiam ce se întâmplă, anii trecuţi era lume buluc, acum nimeni.

Vine un paznic şi ne spune că nu mai putem face grătare. Terenurile sunt private. Foarte tare. Era un nene pe terenu-i propriu care avea o Dacia 1300. Cam vă daţi seama ce fel de proprietar cu Dacia.
Pentru noi a fost clar cum stă treaba în zonă şi cu sinceritate ne-au pierdut şi i-au pierdut.
Sunt sigură că lumea a mai fost şi acelaşi răspuns au primit. Aflasem în final că noul patron după Petrom, este seful de la firma de lactate Simultan. Mişto. Nu e stres.

Întrebare totuşi: Terenurile care sunt private, se află în afara complexului. De ce primăria le-a vândut? Nu era mai simplu să pună o taxă de grătar, un 5 lei de maşină pe zi şi cu siguranţă aveau mai multă lume.

Ok. Întrebare întrebătoare deoarece nu sunt sigură dacă primăria avea acele terenuri. În orice caz, nu a facut bine cine a luat decizia de a nu mai lăsa pe nimeni în zonă. Ca să îndepărtezi dintr-o dată turiştii nu e o metonă frumoasă şi nici nu vei câştiga de pe treaba asta.
Noi facem din oraş până în Vale cam 30 km, iar ca să mă duc doar la piscină la ei, no thanks. Am şi în oraş.

Situat intr-un cadru de exceptie, beneficiind de o clima blanda si un decor feeric, Complexul turistic Valea lui Liman este marginit de Muntii Poiana Rusca si traversat de apele cristaline si repezi ale izvorului raului Bega. (sursa)

Share Button

4 Comentarii la Cum îndepărtezi turişti

 1. Alexandru Bratu
  July 4, 2012 at 1:01 am (12 years ago)

  Deci da.. cum ti-am zis si pe tw , eu mi-am luat amenda in sibiu la padure sus pe munte ( unde scria clar : Spatiu amenajat pentru gratare )… deci nah , romania :) ce sa ii ceri

  Reply
 2. Olivia
  July 4, 2012 at 9:41 am (12 years ago)

  Din pacate asa merg treburile la noi. Nimic nu se face cu cap.

  Reply
 3. Laurentiu
  July 4, 2012 at 10:13 pm (12 years ago)

  La cati ministrii s-au perindat pe la ‘catedra’ de turism, ma asteptam si eu sa vad ca, in sfarsit, ne vom bucura de frumusetile patriei si vom profita de ele.

  Reply
 4. 50bani
  July 5, 2012 at 2:50 am (12 years ago)

  Va dati seama ce proprietar, cu dacie?
  Adica daca nu ai bemveu n-ai valoare?

  Reply

Lasa un comentariu