Corneliu Vadim Tudor a fost dat afară din PRM

Postat la 19:45 | Scris de Daniela

Conform presei, evident. Dacă el zice că PRM este înregistrat la OSIM pe numele său, mă gândesc că nu poate fi dat afară mai deloc, zic.

Corneliu Vadim Tudor a fost înlăturat din funcţia de preşedinte al Partidului România Mare, în urma unui vot din cadrul şedinţei extraordinare a PRM desfăşurate astăzi la Palatul Parlamentului.

Vadim Tudor a spus că nu poate fi exclus din partid deoarece este membru fondator , iar marca PRM este înscrisă la OSIM pe numele său. Mai mult, europarlamentarul îi acuză pe social-democraţii Viorel Hrebenciuc şi Codrin Ştefănescu că se află în spatele deciziei luată la Palatul Parlamentului.

În plus, acum ceva ani pe când candida şi el la preşedinţie, a avut destul de multe voturi că deh, a zis nişte chestii foarte deştepte înainte să scoată rahat pe gură şi să piardă detaşat în faţa celorlalţi.
Îmi place ca şi om de cultură, le ştie bine. Cred că pentru a ocupa funcţia de preşedinte e ceva mai mult pentru el. Ar face lucruri ok, dar care ar stârni o grămadă de, să le spunem, “controverse”.
Una care mi-a rămas în minte este aia cu ţiganii, că vrea să îi elimine din ţară, ceea ce m-ar bucura. Cred că toată lumea şi-ar dori asta.
A doua, Băsescu şi toţi ceilalţi ar muri în închisoare.

Share Button

3 Comentarii la Corneliu Vadim Tudor a fost dat afară din PRM

 1. Joita Lucian
  June 16, 2013 at 9:13 am (11 years ago)

  UIte ca p-asta n-o stiam…mai eu il apreciez..pe Vadim pe aceleasi considerente ca si tine in sendul ca si eu urasc tiganii…si nu m-ar derajnja daca ar starpii fara motiv….este un om cult…dar…a facut si greseli…nu cred ca ar fi bun de pus la carma tarii..sincer…iar daca a pierdut PRM-ul…atunci sa fie sanatos…ca oricum nu facea nimic cu el!

  Reply
 2. alina
  June 16, 2013 at 12:26 pm (11 years ago)

  este un dintre oamenii cei mai culti ai Romaniei, respect pentru asta!

  Reply
 3. Bucur
  June 17, 2013 at 3:25 pm (11 years ago)

  chiar daca e cult uneori ii scapa cultura bunului simt :))

  Reply

Lasa un comentariu