Clip de prezentare: Timişoara!

Postat la 0:43 | Scris de Daniela

GENIAL şi nimic mai mult!

PS: Care stii instrumentalul de pe fundal? (Stiu, stiu, e Terror Squad – Lean Back, dar ma intereseaza varianta cu viorile!!!)

Share Button

4 Comentarii la Clip de prezentare: Timişoara!

 1. Vice
  August 31, 2013 at 11:59 am (11 years ago)

  Foarte frumos,nu am reusit sa ajung pana acum in Timisoara dar sper ca in viitorul apropiat sa trec pe acolo.

  Reply
 2. Bucur
  August 31, 2013 at 8:05 pm (11 years ago)

  Da imi place in sfarsit un videoclip reusit…

  Reply
 3. Ciprian
  August 31, 2013 at 10:32 pm (11 years ago)

  Fiecare oraş are părţile lui bune. Mi se pare normal să mizeze pe asta într-un clip de prezentare!

  Reply
 4. Dragos
  September 2, 2013 at 12:44 pm (11 years ago)

  Poate n-o sa fiu in asentimentul celorlalti, dar mie mi se pare complet pe dinafara. Sa si argumentez din punctul de vedere al unui turist strain:
  Se incepem cu aeroportul. Ala e aeroport? In 2013? Daca il comparam cu aeroporturile altor orase mari din Europa e o vechitura de marime foarte mica.
  Apoi se trece la betoane(cladiri de birouri) si sosele. Credeti voi ca in general noi romanii si in special cei din Timisoara chiar detin cladiri moderne interesante? In comparatie cu ce e in alte parti sunt miniaturi. De sosele nu mai zic. Trebuiau sa insiste mult mai mult pe cladirile vechi renovate, si cei ce au facut videoclipul au trecut ca o racheta prin ce era unic.
  Porumbei, copaci, terase, tramvaie, o biciclista, un bazin si o copila, bautura, baruri si concerte. Nimic cu care putem sa “batem” alte orase europene. Au facut un videoclip reusit, dar in multe locuri fara continut. N-o sa provoace nicio avalansa de turisti.
  Nu pretind ca as fi eu vreun realizator de filme de promovare, doar am facut niste observatii. Din punctul meu de vedere e un film facut la foc automat de unii care au mancat bani buni de la buget. Si cat timp sunt si eu sponsor la buget, imi permit sa critic.

  Reply

Lasa un comentariu