circul Grande Colosseum

Postat la 14:46 | Scris de Daniela

A venit la noi în oraş circul Grande Colosseum, cel mai mare circ din România. Chiar ieri au ajuns organizatorii şi tot ieri au început să despacheteze bagajele, înclusiv animalele (haha). Se ştie că 2-3-4 elefanţi nu pot fi aduşi într-o remorcă sau alt vehicul în afară de tir. Dacă nu aţi văzut până acum, play la clipul de mai jos pentru o demonstraţie de scoatere a 4 elefanţi dintr-un tir.

Păcat totuşi că nu prea sunt transportaţi în condiţii ok, ţinând cont că stau cam îngrămădiţi.
O altă chestie cu care nu sunt în clar e următoarea: în ziua de duminică, programul este de la ora 15:00 şi ora 18:00. Păi oameni buni, mai mult de 2h ore nu cred că ţine, dar animalele alea, sunt şi ele obosite şi au nevoie de odihnă de cel puţin 1-2 ore. Cum vrei să îţi facă spectacol de două ori pe zi? Lumea dă bani pe bilet, în special părinţii cu cei mici, ca să vadă anumite animale, nu neapărat pentru acrobaţi sau clowni.

Share Button

1 Comentariu la circul Grande Colosseum

  1. Andrei
    September 22, 2013 at 4:13 pm (11 years ago)

    E destul de greu sa transporti astfel de animale in conditii excelente. Au un gabarit foarte mare iar dimensiunile lor ajung de multe ori sa nu le mai permita proprietarilor circului sa ii transporte in tiruri de dimensiuni medii.

    Reply

Lasa un comentariu