Ce vor barbatii?

Postat la 19:57 | Scris de Daniela

“Aveți sâni, forme, buze, posterioare, sunteți bune, atrageți atenția prin mersul și îmbrăcămintea voastră, dar majoritatea vă întrebați “de ce nu mă iubește, de ce nu dau și eu de un bărbat bun, adevărat, iubitor?”. În primul rând, cu singurele voastre “calități” etalate se mândresc altfel de dame pe care unii bărbați le închiriază doar pentru o seară să își satisfacă poftele sau să arate lumii că ei pot. Sunteți văzute ca niște personaje de umplutură, cu un ambalaj strident… dați bine doar la distracții. Vouă vă lipsește caracterul de femeie, caracterul ăla care face un bărbat să o vrea doar pentru simplul fapt că e lângă el, îi e alături și la bine și la rău. Voi nu atrageți un bărbat prin caracterul vostru, voi vreți să iasă totul în evidență în materie de fizic, să vă vadă o femeie tare doar din punctul ăsta de vedere. Dacă asta scoateți la înaintare ca să obțineți un asemenea efect, de ce vă mai întrebați cauza pentru care nu dobândiți ceva diferit? Bărbații nu vor neapărat o femeie “tare”, dar vor sigur o femeie care să fie doar a lor, să îi înțeleagă, să îi sprijine și să îi iubească! Credeți că pe ei îi mai încălzesc niște sâni sau un posterior bombat atunci când chiar au nevoie de o persoană cu care să poarte o discuție despre o problemă… și atunci când nu mai pot să țină în ei și vor să se descarce? Pentru asta nu e nevoie să vă dezbrăcați, e nevoie să fiți acolo… Nici un bărbat care își iubește femeia care îi e alături, în adâncul lui știe că nu a ales-o pentru sâni, buze și posterior, ci pentru felul în care i-a vorbit, i-a acordat atenție, l-a făcut să zâmbească și i-a fost alături în cele mai grele momente și nu l-a lăsat niciodată atunci când i-a fost greu.”

Ultima fraza eu as contrazice-o putin. Sunt multi baieti inofensivi care isi tin femeile aproape doar pentru corpul care il afiseaza, indiferent de comportamentul acestora fata de ei. Si cel mai probabil fac o greseala daca nu incearca sa le aduca la realitate sau sa le dea un picior in fund sa se trezeasca.

Share Button

5 Comentarii la Ce vor barbatii?

 1. Robi
  November 7, 2014 at 9:32 pm (10 years ago)

  la fel cum unii barbati stau cu unele femei doar pentru cum arata, tot asa unele femei stau langa unii barbati doar pentru ca au bani. eu o zic din suflet ca nu poti iubi pe cineva doar pentru cum arata cum nu poti iubi nici doar dupa cum gandeste. trebuie un echilibru

  Reply
 2. Cristian
  November 8, 2014 at 10:00 am (10 years ago)

  Sunt foarte adevarate concluziile din articol, e intr-adevar foarte greu sa gasesti o femeie adevarata in viata asta materialista, insa trebuie stiut ca mai sunt totusi multe femei care au si valori.

  Reply
 3. Dragos
  November 8, 2014 at 2:30 pm (10 years ago)

  E destul de superficial articolul citat. Daca ganditi dincolo de cuvinte. In primul rand, o femeie va atrage un barbat prin aspect. Daca nu-l atragi, nu vei apuca sa vorbesti cu el.
  Psihologic are si alta logica. Un barbat va fi intotdeauna mai tolerant cu o femeie frumoasa, nu neaparat ca vrea sa ajunga in patul ei, desi vrea, ci ca pentru a aratat deja niste calitati (fizice). De la o grasa mustacioasa cu ochi de sticla te astepti sa fie geniala ca sa poate combate lipsa calitatilor fizice.
  In finalul articolul se pomeneste de lucruri specifice casatoriei su concubinajului.
  In privinta comparatiei femeie confident vs partenera sexuala… se compara mere cu pere. Inainte sa va descarcati cuiva, inainte sa-i spuneti absolut tot, tineti minte ca nimic nu dureaza pentru totdeauna, si orice relatie sociala in care nu mai apare nimic nou e o relatie in declin.

  Reply
 4. klador
  November 18, 2014 at 4:39 pm (10 years ago)

  Da asa este Dragos,asta este adevarul,iar daca cumva exista vreunul care s-ar incumeta la o grasa mustacioasa sigur are probleme sau macar o alta mai dotata.Cu grasa plange si vorbeste iar cu cealalta face…gogosi

  Reply
 5. Monroes
  December 21, 2014 at 5:30 pm (10 years ago)

  Perfecta dreptate !

  Reply

Lasa un comentariu