Ce ne facem cu religiile

Postat la 22:34 | Scris de Daniela

Cum adică ce ne facem cu religiile? Simplu. Ce ne facem cu ele? De ce sunt atâtea? Eu sunt ortodoxă dar nu am nici o problemă cu celelalte. Aşa am fost botezată aşa voi rămâne. De ce mi-aşi schimba religia la 18 ani? Cum fac mulţi tineri, la 18 ani ei îşi mai fac o dată botezul şi trec la religia baptistă respectiv penticostală.

Şi ar mai fi o chestie interesantă, că aceşti penticostali,baptişti sunt influenţaţi la biserică (adunare cum zic ei) în anumite feluri? Un exemplu ar fi votarea unui primar sau chiar a preşedintelui. Li se zice la biserică într-o predică sa-l voteze pe cutare, ei aşa fac. Şi e trist că sunt destul de mulţi.

Există un singur Dumnezeu.

Share Button

6 Comentarii la Ce ne facem cu religiile

 1. ganguritu
  October 1, 2011 at 12:14 pm (13 years ago)

  Asa cum mai spuneam cu diferite ocazii, credinta este foarte buna, dar religia…Religia o consider cea mai mare si veche forma de manipulare in masa..

  Reply
 2. Bucur
  October 2, 2011 at 9:59 pm (13 years ago)

  nu va schimbati religia,ci inima catre Isus Hristos.Degeaba schimbi cultul daca nu renunti la pacatele pe care le faci in fiecare zi.saptamana,luna,an.Cei care nu isi cer iertare lui Dumnezeu si sa fie iertai de Domnul Isus nu vor ajunge in imparatia lui Dumnezeu,viermi ii mananca in iad.

  Reply
 3. Gabriel
  October 4, 2011 at 9:33 am (13 years ago)

  Cine te-a mintit ca la biserica lumea iti spune cu cine sa votezi ?:)) chiar te rog du te acolo la tine in oras la o biserica protestanta, daca esti din timisoara iti recomand metanoia am auzit lucruri bune despre ei si o sa vezi ca nu tot ce se aude prin lumea barfelor este adevarat…Iar daca ai citi biblia ai vedea ca trebuie sa implinesti ce scrie acolo nu ce zice popa la ortodocsi , pastorul la protestanti ,catolici etc…fi binecuvantata!

  Reply
  • Daniela
   October 4, 2011 at 2:37 pm (13 years ago)

   Era un exemplu si ma refeream cum este influentata lumea de religii.

   Reply
 4. Clax
  October 5, 2011 at 12:01 am (13 years ago)

  Esti sigura ca exista ?

  Reply
 5. Daniela
  October 5, 2011 at 1:52 pm (13 years ago)

  @Clax 90%. :))

  Reply

Lasa un comentariu